Latvijas Pasta nākamie jaunie āra pakomāti – pie Circle K degvielas uzpildes stacijām

Turpinot sūtījumu saņemšanas un nosūtīšanas iespēju paplašināšanas plāna īstenošanu, jauni Latvijas Pasta āra pakomāti tiks izvietoti pie Latvijā vadošā ērtas iepirkšanās un degvielas mazumtirgotāja Circle K degvielas uzpildes stacijām Rīgā, Daugavpilī, Jūrmalā, Rēzeknē un Siguldā.

Pirmais no jaunajiem āra pakomātiem jau sācis darboties Rīgā, pie DUS A. Deglava ielā 164c. Kopumā Latvijas Pasts šogad un nākamgad plāno izvietot vismaz 120 mūsdienīgu āra pakomātu, nodrošinot sūtījumu efektīvu nosūtīšanu un saņemšanu klientiem izdevīgā vietā un laikā.

Paplašinot klientu ērtības un iespējas sūtījumu saņemšanai un nosūtīšanai, Latvijas Pasts aktīvi turpina pakomātu tīkla attīstības plāna realizāciju, jaunās paaudzes āra pakomātus izvietojot klientiem stratēģiski izdevīgās vietās – pie Circle K degvielas uzpildes stacijām Rīgā, Daugavpilī, Jūrmalā, Rēzeknē un Siguldā.

Pirmais pakomāts jau atklāts un klientiem pieejams DUS Rīgā, A. Deglava ielā 164c, bet nākamos plānots izvietot līdz novembra sākumam: Rīgā – Jūrmalas gatvē 5a, Anniņmuižas bulvārī 25a, Dzirciema ielā 40, Brīvības gatvē 203 un 265, Vienības gatvē 105; Jūrmalā – Dubultu prospektā 42a, Siguldā – Mazajā Saules ielā 2.

“Latvijas Pasts aktīvi virzās uz priekšu, īstenojot ambiciozus plānus sūtījumu saņemšanas un nosūtīšanas iespēju paplašināšanai un modernizācijai. Nākamais solis, ko realizējam kopā ar mūsu sadarbības partneriem no Circle K, ir jauno un mūsdienīgo āra pakomātu izvietošana stratēģiski izdevīgās vietās pie degvielas uzpildes stacijām. Tādējādi mūsu kopīgajiem klientiem būs dubultieguvums, apvienojot iepirkšanās un sūtījumu saņemšanas vai nosūtīšanas pieredzi. Un tas ir tikai sākums, jo mūsu pakomātu tīkls strauji paplašināsies,” uzsver Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Kā norāda Circle K Latvia izpilddirektors Sigitas Raila: “Jaunu āra pakomātu izvietošana pie Circle K degvielas uzpildes stacijām būtiski uzlabos klientu ērtības – esot ceļā uz vai no darba, dodoties brīvdienu izbraukumos, sūtījumus varēs izņemt sev tuvākajā degvielas uzpildes stacijā. Pakomāti darbosies visu diennakti, lai klienti varētu ērti apvienot degvielas uzpildi ar paciņu saņemšanu vai nosūtīšanu jebkurā diennakts laikā.”

Attīstot dažādus sūtījumu izsniegšanas risinājumus atbilstoši klientu mūsdienu patēriņa paradumiem, Latvijas Pasts augustā uzsāka vērienīgu āra pakomātu izvietošanas plāna īstenošanu, plānojot pakomātu tīkla paplašināšanu ar vismaz 120 jauniem pakomātiem. Pirmajā kārtā āra pakomāti izvietoti pie sešiem Lidl veikaliem Rīgā, Rēzeknē un Jelgavā.

Latvijas Pasts ir vienīgais uzņēmums Latvijā, kas piedāvā gan iekštelpu pakomātu pakalpojumus, kas ir ļoti būtiski pakām, kam nepieciešams noteikts temperatūras režīms, nepakļaujot tās apkārtējās vides svārstībām, gan ārtelpās, nodrošinot sūtījumu izņemšanu jebkurā diennakts laikā.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 3000 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

Par Circle K Latvia

Circle K Latvia ir vadošais ērtas iepirkšanās un degvielas mazumtirgotājs Latvijā, kas piedāvā augstākās kvalitātes produktus un nodrošina izcilu apkalpošanu. Circle K ir plašākais DUS tīkls Latvijā – 86 tirdzniecības vietas, no kurām 81 ir pilna servisa DUS (tostarp 13 franšīzes), 4 automātiskās uzpildes stacijas un ērts iepirkšanās veikals Vecrīgā. Kā viens no pasaulē zināmākajiem degvielas un ērtas iepirkšanās veikalu zīmoliem Circle K ir pārstāvēts vairāk nekā 20 valstīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment