Pīle katru pavasari ved savus tikko izperētos pīlēnus ciemos pie pansionāta iemītniekiem

FOTO: MM Ewing Continuing Care Center

Uzticama pīļu māte ved savus tikko izperētos pīlēnus, lai katru pavasari apciemotu pansionāta iemītniekus. Pīle katru gadu perē savas olas drošībā pagalmē pie “MM Ewing pansion Continuing aprūpes centra Kanandaiguā, Ņujorkā.

Pēc izšķilšanās pīļu māte rūpējas par saviem mazuļiem, līdz tie ir pietiekami veci, lai staigātu, un tad dodas pa centra iekšpusi uz parku, kas atrodas otrā pusē.

Viņa pat ar knābi pieklauvē pie stikla, lai brīdinātu darbiniekus par savu klātbūtni, tāpēc viņi ļauj viņai ar pīlēniem iziet cauri aprūpes centram.

FOTO: MM Ewing Continuing Care Center

Strādnieki tur vecas zīmes, lai palīdzētu vadīt apbrīnojamo ģimeni pa pansionāta koridoriem. Darbinieki nolēma dalīties ar šī gada apmeklējumu sociālajā tīklā Facebook, kas bija papildināts ar brīnišķīgām 13 pīlēnu fotogrāfijām. Viņi rakstīja:

 

“Katru gadu mamma seko tam pašam ceļam. Iestādes darbinieki, no kuriem viens teica: “Viņa ir apmācījusi mūs”, katru pavasari stāv ar vecām zīmēm, lai saudzīgi vadītu viņu un viņas bērnus gadījumā, ja viņi nolemj pēkšņi mainīt virzienu. Viņi dodas uz gaismu no atvērtajām durvīm gaiteņa galā.”

 

FOTO: MM Ewing Continuing Care Center

Kāda sieviete, kuras māte dzīvo pašā centrā, nodēvēja pīļu apciemojumu par milzīgu garastāvokļa uzlabojumu iedzīvotājiem. Viņa rakstīja:

“Paldies visiem brīnišķīgajiem darbiniekiem, kuru vidū bija arī mana mamma… Tas uzlaboja viņas dienu. Paldies!”

 

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment