Sieviete stāsta, ka atbrīvojusies no mēnešreižu sāpēm, smērējot uz sejas un ķermeņa menstruāciju asinis

FOTO: Ekrānuzņēmums no video

Vai esi cietusi no ellišķīgiem krampjiem? Tikai uzsmērē menstruāciju asinis uz sejas, iesaka  26 gadus vecā Jasmīna Džeida Adlere no Melburnas.

SBS šovā “Medicīna vai Mīts ?” Jasmīna dalās ar to, kā ik mēnesi iesaistās svētā rituālā, lai glābtu savu ķermeni no mēnešreižu sāpēm. Rituāls, ko Jasmīna atklāja, satiekot šamaņu sievieti, ir saistīts ar meditēšanu svētā telpā un mēnešreižu asins uzklāšanu uz sejas un ķermeņa. Šovā viņa sacīja:

 

“Es lietoju asinis, lai savienotos, vai nu uzliekot tās uz rokas, vai uzklājot uz savas trešās acs. To darot, tas ir atvieglojis diskomfortu.”

 

Lai savāktu menstruālo šķidrumu, Jasmīna izmanto menstruālo krūzīti viņas mēnešreizēm, tad ielej tās nelielā burciņā.

Jasmīna dalās ar savu palīdzību, lai mudinātu citus cilvēkus atjaunot saikni ar saviem ķermeņiem, iesakot, ka tas varētu būt posts menstruāciju sāpēm:

 

“Es šo līdzekli lietoju jau apmēram 10 mēnešus, un mani krampji ir izzuduši. Tas, ko es atradu, ir tas, ka man jāatrod sev laiks, patiesībā jābūt kopā ar sevi un jāmeditē, jāsavienojas ar manu ķermeni, it kā sāpes būtu izgaisušas. Es tikai gribu, lai to jūt katra sieviete.”

 

Jasmīna, kura sevi dēvē par “asins raganu”, iepriekš sacīja, ka viņas rituāls palīdz viņai “svētā” laikā savienoties ar savu ķermeni. Viņa teica:

 

“Man bija vajadzīgi gadi, lai saprastu, ka asiņošana ir svēts rituāls, lai sievietes ieietu sevī iekšā, palaistu vaļā, radītu, izmantotu ķermeni spēcīgās izpausmēs un godinātu mūsu dzemdes spēku un MĀTI ZEMI. Man arvien vairāk ir izdevies atjaunot saikni ar savu ķermeni un jo īpaši ar dzemdi…

Mēs turam svēto gudrību ar savām dzemdēm. Mūsu ASINIS tur to pašu gudrību, tas ir kaut kas, ko svinēt, godināt un pielūgt, nevis slēpt un kautrēties.

Mēs esam nokaunējušās kā sievietes par asiņošanu, vīrieši ir mums uzlikuši tabu par asiņošanu. Ir pienācis laiks atgūt mūsu spēku, atgūstot to, kas mums ir dabisks. Tā ir svētība. Kā sievietes mēs esam dziļi norobežojušās no saviem ķermeņiem sabiedrības kauna dēļ.

Es noteikti aicinu sievietes izpētīt savas iespējas, izmantojot asins spēku. Tā notur spēcīgu enerģiju un vēsturi ar maģiju un spējām. Runa ir par šīs varas atgūšanu. Runa ir par saikni ar visu tavu iekšējo būtību un visu sevis pētīšanu.”

 

 

Kā jau jūs noteikti sapratāt, nav zinātnisku pierādījumu, kas liecinātu, ka, apklājot sevi ar menstruālajiem šķidrumiem, var gūt medicīnisku labumu, ieskaitot sāpju remdēšanu.

 

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment