Prognoze 2023. gadam: ko Melnais Trusis atnesīs tavai zodiaka zīmei

 

Strēlnieks

Strēlnieka finansiālā labklājība paliks nemainīga, kas nav slikti. Ienākumi būs stabili un ļaus ieguldīt sevis attīstībā. Piemēram, jaunas darbības jomas izstrādē. Pēc tam šīs zināšanas palīdzēs virzīties uz priekšu karjerā vai atrast ienesīgāku darbu. Aprīlī-maijā nevajadzētu atvērt noguldījumus, ieguldīt lielas summas biznesā un dažādās idejās – tas var negatīvi ietekmēt budžetu.

Ja ir noguldījumi ārvalstu valūtā, zvaigznēm ieteicams būt īpaši vērīgām pret likmju svārstībām un laikus pieņemt lēmumus. Tāpat Strēlniekam nav vēlams 2023. gadā aizdot lielas summas pat tuviem draugiem un radiem. Visticamāk, jūs nevarēsit atdot naudu, un tajā pašā laikā pasliktināsies attiecības ar parādnieku.

Mīlestības aspektā ziemas beigās Strēlnieks attiecībās var apnikt un vēlēties kādu dzirksti, kas, viņuprāt, ir izdzisusi. Arī vēlme var izraisīt strīdus un pat šķiršanos. Tāpēc nevajadzētu pieņemt impulsīvus lēmumus un turpināt īstenot savas iekāres vēlmes. Vientuļajiem Strēlniekiem gads sola daudz spilgtu un kaislīgu romānu.

 

Mežāzis 

Mežāžu attiecības ar naudu 2023. gadā būs prognozējamas labā nozīmē – ar tām pietiks, lai piepildītu visas viņu vēlmes un piepildītu senus sapņus. Šāda veiksme ir lieliska zīme, lai to izmantotu peļņas palielināšanai. Mežāži Melnā Zaķa gadā var investēt nekustamajā īpašumā, atvērt noguldījumus un veikt lielas investīcijas.

Pavasaris piemērots profesionālās darbības stiprināšanai – vari uzņemties kādu papildus projektu pamatdarbā vai vienoties par sadarbību citā jomā. Iespējams, ka jaunā joma būs tik interesanta, ka līdz gada beigām Mežāži mainīs darbu.

Ģimenes attiecībās Mežāžiem ir strīdi. Gada sākumā partneris bieži izraisīs negatīvismu un padarīs jūs dusmīgu. Lai glābtu attiecības, nāksies likt lietā visa paškontrole un iemācīties mierīgi reaģēt uz mīļotā cilvēka subjektīvo viedokli.

Zvaigznes zīmes ģimenes pārstāvjiem februārī-martā iesaka doties tālā ceļojumā – bez draugiem un radiem. Šāds ceļojums ļoti stiprinās attiecības. Brīvie Mežāži augusta beigās var paļauties uz patīkamu iepazīšanos. Visticamāk, tikšanās notiks kaut kur dabā.

 

Ūdensvīrs 

Melnā truša zīmes pārstāvji nesīs spilgtus notikumus, paziņas un neticamus ceļojumus, kā arī finansiālu labklājību. Darbā būs labas izredzes nopelnīt. Budžetu varēs palielināt Ūdensvīrs, kurš nebaidīsies no sarežģītiem uzdevumiem un aktivitātes. Sociālais loks 2023. gadā tiks papildināts ar jaunām interesantām paziņām. Bet nemaldiniet sevi, daži no tiem laika gaitā neatvērsies no labākās puses.

Janvārī zvaigznēm ieteicams sagatavoties nepatīkamam pavērsienam attiecībās – var rasties šaubas par partnera uzticību un gribas to pārbaudīt. Patiesības noskaidrošana novedīs pie liela konflikta. Vientuļais Ūdensvīrs maijā satiks jaunu paziņu, uz viņu jāskatās kā uz potenciālo partneri.

 

Zivis 

Kopumā Zivīm būs labvēlīgs gads. Bet nelielas nepatikšanas joprojām sabojā kopējo ainu. Lai tās samazinātu, jums ir jākoncentrējas uz gaidāmajām lietām un jādara tās, kā tās nāk, un neatliek uz vēlāku laiku. Martā Zivis biznesa vidē var sastapt cilvēku, kurā kādreiz bija vīlušies. Šajā gadījumā jums ir jādod viņam otra iespēja. Visticamāk, tas novedīs pie negaidīti patīkamiem rezultātiem.

Ar naudu no zīmes pārstāvjiem 2023. gadā viss būs kārtībā. Ienākumi būs regulāri un lieli – vairāk nekā šobrīd. Zivis, kurām izdodas būtiski uzlabot finansiālo ieguvumu, nevar atslābināties – daudz svarīgāk ir koncentrēties uz panākumu nostiprināšanu.

Gada sākums attiecībās esošajām Zivīm nebūs viegls, taču mīļotais cilvēks palīdzēs tikt galā ar visām problēmām – vajag tikai uzticēties un censties tikt galā ar satraukumu. Tāpat ģimenes Zivīm vajadzētu samazināt atpūtu trokšņainās kompānijās, pretējā gadījumā tas radīs pārpratumus ar partneri. Pretējā gadījumā šīs zīmes cilvēku attiecības būs stabilas, bez lielām izmaiņām.

Lasi vēl: Tamāras Globas horoskops: ko katrai zodiaka zīmei dos 2022. gada novembris

Vientuļajām Zivīm zvaigznēm oktobrī zvaigznes iesaka ķerties pie sava iecienītākā hobija, tas novedīs pie iepazīšanās un tuvināšanās ar cilvēku, kurš jau sen ir draugu lokā.

Leave a Comment