Prognoze 2023. gadam: ko Melnais Trusis atnesīs tavai zodiaka zīmei

 

Lauva

Zvaigznes iesaka Lauvai šo gadu veltīt garīgai izaugsmei. Bez enerģijas pārpilnības būs grūti sasniegt jaunas virsotnes un realizēt sen plānotus plānus. Panākumu atslēgu var atrast meditācijā, jogā, skaistā apcerē un citās praksēs, kas spēs “sazemēt” radošās Lauvas un novērst viņu uzmanību no nemitīgās skrējiena.

Karjera šogad īpaši neattīstīsies, jo kopējais Melnā Zaķa noskaņojums Lauvām ir mierīgs un ģimenisks. Tāpēc zīmes pārstāvjiem būs patīkamāk dot enerģiju tiem, kurus mīl. Apmaiņā viņi saņems neticami siltu atbildi.

Nemierīgajām Lauvām, kuras vēlas turpināt dzīvot savā tempā, būs smagi un smagi jāstrādā. Tas attiecas gan uz darbu, gan uz mācībām. Pretējā gadījumā jūs nevarēsit iegūt to, ko vēlaties. Lai Lauvas gada sākumā netērētu enerģiju velti, ir jāsaprot, vai viņi dara to, ko dara tagad? Vai viņiem patīk izvēlētais vektors.

Vientuļās Lauvas martā-aprīlī var paļauties uz interesantu un pat neparastu iepazīšanos.

 

Jaunava

Brīvajām Jaunavām jāgatavojas neplānotai tikšanās reizei, kuras rezultātā izveidosies patīkamas romantiskas attiecības. Zvaigznes zīmes pārstāvjiem iesaka nebaidīties no jaunām paziņām, būt aktīviem un iniciatīviem. Pat viegls flirts, kas pāraudzis par vētrainu romantiku, var izrādīties tā ļoti liktenīgā tikšanās.

Tāpat neaizmirstiet par ģimeni un draugiem. Saziņa ar viņiem būs trauslāka – mazākais aukstums un neuzmanība var izraisīt pamatīgu strīdu. Lai no tā izvairītos, ir svarīgi mēģināt apvienot personīgo dzīvi un saziņu ar ģimeni.

Finansiāli veiksmīgs 2023. gads Jaunavām būs laika posms no aprīļa līdz septembrim. Pārējā laikā labāk nepieņemt nopietnus lēmumus – mainīt darbu, ieguldīt daudz naudas projektos, aizdot naudu un tērēt naudu lieliem pirkumiem. Pastāv risks kļūt negatīvam.

Svari

Gads Svariem paies enerģiskā gaisotnē – notikumi ātri padosies viens otram. Zīmes pārstāvjiem, kuri spēj pielāgoties šādai dinamikai, veiksies – viņi ar interesi uzņemsies iniciatīvu un sagrābs piedāvātās iespējas. Zvaigznes iesaka ieguldīt interesantos projektos, investēt nekustamajā īpašumā, atvērt banku noguldījumus Mēness aptumsuma priekšvakarā un dienā.

Svariem prātīgi jānovērtē sava veiksme – velti neriskēt, tostarp pēkšņi nemainīt darbu, pat ja jaunais piedāvājums šķiet ļoti izdevīgs. Šādas pārmaiņas gandarījumu nenesīs, turklāt var izzust jebkāda vēlme augt un pilnveidoties.

Vasaras sākumā parādīsies papildu ienākumu avots, kas ļaus uzkrāt lielu summu. Ienākumu pieaugums var izraisīt skaudību no radiniekiem vai tuvākā loka. Tāpēc ar sasniegumiem labāk nelielīties un lielas summas neaizņemties.

Mīlestības lietās Svariem jābūt uzmanīgiem – skaties uz mīļotā rīcību, nevis uz viņa vārdiem. Tas pats attiecas uz zīmes pārstāvjiem, kuri vēl nav satikuši savu dvēseles palīgu. Iepazīšanās laikā ir svarīgi būt uzmanīgiem, ja vēlaties izveidot nopietnas attiecības.

 

Skorpions

Skorpioniem 2023. gadā nebūs neviena, uz ko paļauties, izņemot sevi. Bet tas viņus padarīs tikai stiprākus – notikumi stiprinās viņu intuīciju, nosvērtību un spēju ātri pieņemt pareizos lēmumus. Zvaigznes iesaka zīmes pārstāvjiem neapmaldīties, rūpīgi veidot jaunas paziņas un savaldīt negatīvos impulsus. Darba zona būs produktīva, bet drudžaina. Ik pa laikam Skorpioniem nāksies atrisināt nepatīkamas ar naudu saistītas situācijas. To izdarīt nesāpīgi un pat ar uzvaru sev palīdzēs spēja koncentrēties un neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus. Kopumā materiālā ziņā gads būs labvēlīgs.

Septembrī-oktobrī Skorpioniem vēlams atpūsties no darba, lai izvairītos no izdegšanas un depresijas.

Lasi vēl: Viltīgākās un ļaunākās zodiaka zīmes: kura no viņām ir gatava “iet pāri galvām”

Mīlestības sfēra Truša gadā piedzīvos smagus laikus. Tāpēc būs jābūt pacietīgam – kaut kur kļūt mīkstākam, kaut kur izrādīt līdzjūtību partnerim. Vientuļiem gads vēsta par jaunām paziņām, taču šie īslaicīgie romāni īstās jūtās neizvērsīsies.

 

Šķir trešo lapu, lai turpinātu lasīt…

Leave a Comment