Real Betis pagarina sadarbību ar OlyBet Eiropā

Seviļļa, 2023. gada 17. oktobris — Real Betis paziņo par lēmumu paplašināt sadarbību ar OlyBet, vienu no Eiropas vadošajiem sporta, izklaides, totalizatora, tiešsaistes spēļu un azartspēļu zīmoliem.

Stratēģiskā sadarbība, kas sākās 2021./22. gada sezonā, ir atjaunota uz papildu trim sezonām. OlyBet turpinās darboties kā kluba galvenais reģionālais sporta likmju partneris Eiropā (izņemot Spāniju) līdz 2026. gada jūnija beigām.

Futbola klubs Real Betis, kas atpazīstams ar savu nelokāmo apņemšanos sasniegt izcilību sportā un sabiedrībā, nesen ir piedzīvojis ievērojamu izaugsmi. Ar ievērojamiem sporta sasniegumiem savā rezumē, tostarp izcīnītu La Liga titulu (1935. gadā) un trīs secīgām kvalifikācijām Eiropas sacensībām, klubs ir ieguvis pasaules mēroga atzinību.

Ar vairāk nekā 80 000 atbalstītājiem un tādām novatoriskām stratēģiskajām iniciatīvām kā jaunais Benito Villamarín stadions, Real Betis turpina uzkrāt ievērojamu sociālo ietekmi. Tāpat klubs turpina slēgt svarīgus starptautiskus komerclīgumus.

OlyBet izpilddirektors Korijs Plamers pauda entuziasmu par pagarināto sadarbību: “Sadarbības pagarināšana ar Real Betis apliecina mūsu atbalstu klubam, tā kopienas programmām un biedriem. Benito Villamarín stadions ir viena aizraujošākajām un elektriskākajām futbola vidēm visā pasaulē, un mēs esam priecīgi būt daļa no tā.

Real Betis komercdirektors Huans Useross uzsvēra, ka ir ārkārtīgi svarīgi paplašināt šo sadarbību ar reģionālo partneri ārpus Spānijas. “Esam ļoti gandarīti par šīs alianses nepārtrauktību vēl trīs gadus.

Ir svarīgi apzināties, ka lielas starptautiskas kompānijas interesējas par Real Betis, un mums ir iespēja paplašināt savu zīmolu ārpus Spānijas, pateicoties visiem šiem sponsoriem. Mēs esam pagarinājuši vairāk nekā 90% no līgumiem, kuriem tuvojas termiņu beigas, kas liecina, ka esam uz pareizā ceļa,” viņš skaidroja.

Par OlyBet

OlyBet, kas ir daļa no Olympic Entertainment Group, ir viens no Eiropas vadošajiem sporta, izklaides un spēļu zīmoliem visā Eiropā. OlyBet grupa ir saistīta kontinentālā līmenī ar vairākām sacensībām dažādos sporta veidos, kā arī ar La Liga un Serie A futbola klubiem.

Pateicoties šīm sadarbībām, OlyBet saviem klientiem piedāvā unikālu pieredzi visā Eiropā. Sponsorēšanas līgumi palīdz atbalstīt vietējo sporta kopienu un to sportistu panākumus, kuri vēlas startēt olimpiskajās spēlēs.

OlyBet ir daļa no Starptautiskās sporta derību integritātes asociācijas (International Betting Integrity Association – IBIA), kas ir pasaulē vadošā uzraudzības iestāde sporta derību nozarē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment