Sāku satikties ar lielisku vīrieti – ziedi, mīļums, jau trešajā randiņā gulta… Un tad es uzzināju patiesību

Pēc trešā randiņa  Viktors atzina, ka ir precējies…

Teikt, ka biju satriekta, ir vēl maigs apgalvojums. Viktors nenēsāja gredzenu. Viņš stāstīja, ka ar sievu ir precējies piecus gadus, bērnu nav, bet attiecību arī praktiski nebija. Intīmā tuvība reizi mēnesī, bez kopīgām interesēm. Un ar mani vienmēr ir par ko parunāt, ar mani ir patīkami un ērti. Mēs nolēmām runāt par mūsu romantisko attiecību  izredzēm citu reizi. Man vajadzēja padomāt un sapast kas notiek…

Protams, es mēģināju izpētīt sociālos tīklus, lai noskaidrotu visu par Viktora sievu. Bet tas neizdevās. Viņš man neteica viņas vārdu, viņam ir tikai pieci draugi Facebook- tie ir klasesbiedri, ar kuriem viņš uztur attiecības pēc universitātes.

Un es negribēju viņam neko jautāt. Es tikko nolēmu, ka būšu laimīga. Un es viņu iepriecināšu. Un tad lai viņš izlemj, ar ko kopā veidot turpmāko dzīvi. Vai man tas ir viegli? Nē, bet iepriekš ne ar vienu tādu attiecību nebija.

Bet tad vienu dienu man visa pārliecība sagriezās kājām gaisā un galvā tagad milzīgs juceklis. Es devos uz vienu no lielākajiem lielveikaliem pilsētā iepirkties. Un tad sadzirdēju pazīstamu balsi. Tā bija Viktors. Es viņu uzreiz pamanīju, bet viņš mani nē.

Par laimi, visi tad vēl veikalā valkāja maskas. Un Viktors nebija viens. Kopā ar viņu bija patiesi skaista sieviete. Ģērbusies kā no modes žurnāla. Un modeles izskatās, cik nu var caur masku spriest. Gara auguma. Krūtis, viduklis – viss ir savās vietās. Viņi runāja un acīmredzami izskatījās priecīgi, par kaut ko jokojot. Paskatījos cieši – pirkstos abiem laulības gredzeniem.

Pēdējie minējumi tika kliedēti, kad Viktors nosauca viņu – “sieviņ”.

Lasi arī: Dēls “pameta” veco tēvu uz ilgāku laiku aukstā mājā; Kādu dienu piebrauca glauna mašīna

Es steidzos prom no viņu redzesloka. Bija satraukta, smagi elpoju. Tad, protams, nomierinājos. Mājās jau sāku domāt. Man ir precēta vīrieša mīļākās statuss. Bet kāpēc viņš nolēma uzsākt attiecības ar mani? Mēs ne tikai draudzīgi komunicējam, mums ir viss, kam vajadzētu būt starp vīrieti un sievieti… Un viņš mani maina pret skaistu sievieti? Esmu sieviete ar lieko svaru ap 30 gadiem, kas ģērbjas lētās “šmotkās”?

Es neko nesaprotu no vīriešiem. Un es nezinu, kā runāt ar Viktoru. Es domāju, ka ir pienācis laiks pārtraukt attiecības. Es nedomāju, ka es kādreiz būšu viņa sieva. Vai arī turpināt romantiku tikai prieka pēc? Es joprojām nevaru pieņemt šo grūto lēmumu…