Sapņu darba piedāvājums – miljonārs piedāvā darbu asistentam, kurš par 52 000 dolāriem apceļos kopā ar viņu pasauli

Foto: Facebook / Matthew Lepre

26 gadus vecais miljonārs Metjū Lepre nācis klajā ar piedāvājumu – kādam veiksminiekam ir iespēja kļūt par personīgo asistentu, apceļojot kopā ar Metjū pasauli, piedaloties e-komercijas un biznesa koučinga kompāniju attīstībā. Miljonārs par “sapņu darbu” piedāvā 52 tūkstošus eiro.

Lepre ir daudz apceļojis pasauli, viņš ir paviesojies Japānā, Dubaijā, Havaju salās, Austrālijā un daudzās citās valstīs, lai pilnveidotu savu biznesu.

Lai attīstītu, pilnveidotu un uzturētu savu uzņēmējdarbību, Lepre asistentam piedāvā 52 000 ASV dolāru. Viņš medijiem sacīja:

“Alga būs atkarīga no personas pieredzes, turklāt bāzes likmē nav iekļauti ceļa un uzturēšanās izdevumi. Veselības apdrošināšanas pabalstus atsevišķi segšu es pats” .

Jaunais uzņēmējs atklāj, ka viņa biznesā iet spīdoši, viņš mēnesī pelna 120 000 ASV dolāru. Darba piedāvājumā teikts, ka asistentam būtu nepieciešams nodrošināt Lepres uzņēmuma veiksmīgu darbību, un popularizēšanu, kamēr pats ir ceļojumos. Ir nepieciešams, lai viņam ir arī derīga pase vismaz gadu, jo darba dēļ būtu jādodas uz citām valstīm.

Avots: apollo.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment