Septiņas zīmes, ka pārmainas uz labāku dzīvi ir pavisam tuvu

Dzīvē dažkārt ir dīvaina sajūta par nenovēršamām pārmaiņām. Šķiet, ka priekšnoteikumu nav, bet viss apkārt drīz kļūs savādāk. Mēs uzskaitām pazīmes, pēc kurām var saprast, ka šāds brīdis jau ir ļoti tuvu.

 1.Jūsu jūtīgums ir palielinājies

Jūs burtiski jūtat pasauli un telpu sev apkārt ar savu ādu. Iespējams, ka jūsu emocionālais fons tajā pašā laikā ir kļuvis ļoti nestabils: jūs vai nu raudāt, vai smejaties. Bet tu ļoti precīzi “izlasi” kolēģes noskaņojumu, mammas slepenās domas un ļoti labi saproti, kāpēc likās, ka tavs bērns bez iemesla izplūda asarās. Tāda sajūta, it kā būtu mainījis optiku un dažos gadījumos pat ievietojis jaudīgu prožektoru. Un arī rentgena starus.

 2. Identiski skaitļi, atbildes simbolu un pēdiņu veidā

Ik pa brīdim pulkstenī ieraugi identisku ciparu virkni – piemēram, 22:22 vai 05:05 (atceries, Lukjaņenko romānos tā bija zīme par spēju iekrist Krēslā?). Pirms jums ir laiks prātīgi uzdot jautājumu, atbilde nekavējoties “lido” pie jums frāzes no dziesmas, virsraksta žurnālā vai pareģojums cepumā. Cilvēks, kurš tuvojas sava likteņa krustcelēm, bieži sastopas ar līdzīgu.

 3. Parādās vecas problēmas un to risināšana

Pēkšņi sāk parādīties sen aizmirstas problēmas vai jautājumi, cilvēki no pagātnes, ar kuriem situācijas netika pabeigtas. Un, pats galvenais, tagad ir pieejami rīki, lai pēc iespējas ātrāk un efektīvāk atrisinātu šīs problēmas.

Ja esi spiests piedzīvot kādas spilgtas emocijas – neuztraucies, tas arī ir sava veida “maksājums”, lai situācija pazustu no tavas dzīves un neatkārtotos.

 4. Miers un klusums

Vislabāk jūtaties, atrodoties prom no cilvēkiem. Kā tauriņš kokonā, kas gaida piedzimšanu. Ar jums tagad notiek kaut kas līdzīgs – jākrāj spēks (garīgais un emocionālais), lai īstajā brīdī ar godu pieņemtu visas pārmaiņas.

Lasi vēl: Kāpēc cilvēki mirst – atbilde

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment