Kāpēc cilvēki mirst – atbilde

“Vai tā ir taisnība, ka labi cilvēki ātrāk dodas uz citu pasauli?”

“Vai pastāv mūžīgā dzīvība?”

“Vai maģija var izlaist dzīvību”.

Šī tēma ir nāves maģija.

Nāves tēma cilvēkus sāk satraukt agrā bērnībā un nekad nelaiž vaļā līdz galam. Kas tur ir un kas nav, aiz sliekšņa, cilvēkam it kā nav jāzina. Un ko nedrīkst, to neatvēršu.

Bet es tev kaut ko pastāstīšu.

Kad es jautāju savai Mentorei, vai mēs varam pagarināt dzīvi ar rūnu palīdzību, viņa atbildēja: “Dzīve? Var.” Bet man ar to nepietika, es visu laiku jautāju: “Vai mēs varam to darīt mūžīgi?” Viņa atbildēja: “Es to neesmu mēģinājusi”.

Vēlāk nācās pašam izdomāt, ko kurš un kā var….

Lai neturpinātu noslēpumaino pauzi, uzreiz teikšu, ka Nāve eksistē cilvēkam. Un fiziskā ķermeņa nāves atcelšana ir bargs sods jebkuram mirstīgajam.

Jo tikai Nāves klātbūtne padara iespējamu Dvēseles izaugsmi no iemiesojuma līdz iemiesojumam un tās galīgo atbrīvošanu citām pasaulēm.

Ja nav Nāves, tad nav arī Dzīves, jo cilvēks vienas dzīves laikā nevar daudz sevī pārvarēt. Viņam ir vajadzīgs “ceļvedis darbībai”, kas notiek intervālos starp iemiesojumiem fiziskajā Pasaulē.

Tas pats mūžīgais jūds lūdza nāvi, jo bija noguris no savām kaislībām. Bet viņa sods bija nemirstība…

Taču parasts cilvēks noteikti nebaidās no nemirstības, bet, gluži pretēji, priekšlaicīgas nāves no nelaimes vai slimības.

Kopumā, jo labāka ir cilvēka dzīve, jo vairāk viņš to novērtē. Ne velti, pieaugot dzīves kvalitātei, cilvēki arvien vairāk uzrauga savu veselību, un tā ir taisnība.

Veselība ir atkarīga no enerģijas, iespējams, vistiešākajā veidā, vairāk nekā no naudas, personīgās laimes utt. Kā zināms, Rūnu maģija labi palīdz sakārtot veselību, tādējādi pagarinot mūžu.

Turklāt, kad cilvēks saskaras ar rūnu egregoru, tas ir, viņš uzliek sev Rune Protection, viņš saņem daļu enerģijas no rūnu maģijas egregora.

Rūnu maģija ir seno vikingu cīņas maģija, viņi bija spēcīgi un drosmīgi cilvēki, un viņu Dievi ir vienādi. Dzīves griba un Spēka kults ir rūnas ideāli. Tātad, pieslēdzoties šim Spēkam, cilvēkam noteikti ir liels bonuss veselības saglabāšanai un vairošanai, līdz ar to arī dienu pagarināšanai.

Tātad rūnu maģija patiešām var pagarināt dzīvi, turklāt tā var pagarināt aktīvo dzīvi cilvēka enerģijas labā un līdz ar to arī dvēseles izaugsmi.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kurus aizsargā spēcīgākie sargeņģeļi

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment