Romantiskais horoskops: kurai no zodiaka zīmēm veiksies mīlestībā 2022. gadā

Astroloģe Nikola Kuzņecova pastāstīja, kā Zilā ūdens tīģera gadā attīstīsies zodiaka apļa pārstāvju personīgā dzīve.

Auns

Aunam 2022. gads ir laiks aktīvai romantiskai dzīvei. Meklējiet partneri, izmantojiet savas iespējas un sakiet jā. Neesiet izvēlīgs pret savu izvēlēto. Uzņemieties iniciatīvu un negaidiet to no partnera. Panākumi mīlas frontē būs atkarīgi tieši no spējas komunicēt. Tāpēc astroloģe iesaka: ja oratorija nav perfekta, praktizē un pilnveido savas prasmes.

Vērsis

Vērsim gada laikā būs daudz, lai novērstu uzmanību no mīlas lietām. Tāpēc ar otro puslaiku var rasties pārpratums. Tomēr Vērsis šo pārbaudījumu izturēs lieliski. Vientuļniekiem būs nedaudz grūtāk. Taču astroloģe ir pārliecināta, ka spēka pietiks gan biznesa, gan mīlas piedzīvojumiem. Tāpēc 2022. gadā jūs atradīsit personīgo laimi.

Dvīņi

Vientuļie Dvīņi 2022. gadā tiks piesaistīti piedzīvojumiem, kas var jūs aizvest diezgan tālu. Varbūt kādam no viņiem izdosies. Tomēr Dvīņiem, kuri jau ir atraduši dvēseles palīgu, nevajadzētu iesaistīties šādos jautājumos. Palieciet uzticīgs, pretējā gadījumā izklīst.

Vēzis

2022. gadā Vēži pēkšņi izlems, ka vairs nevēlas dzīvot pa vecam. Prioritātes un vērtības, kuras ievērojāt iepriekš, vairs nebūs spēkā. Jums tie būs rūpīgi jāpārskata. Taču Nikola Kuzņecova ir pārliecināta, ka Vēži noteikti atradīs trūkumus mīlestības pamatos un nākotnē pārmaiņas palīdzēs uzlabot attiecības.

Lauva

Lauvas 2022. gadā bieži atskatīsies uz savu pagātni. Tāpēc ir iespējami mēģinājumi atgriezt vecās romantiskās attiecības. Tomēr astroloģe brīdina – tā nedrīkst darīt. Ja izdosies pārvarēt nostalģiskas jūtas, tevi sagaida jauni dzīves panākumi, kas novedīs pie pareizām attiecībām.

Jaunava

Jaunavu nākamgad apņems romantika. Tu satiksi cilvēkus, kuri ar savu komunikāciju sniegs daudz pozitīvu emociju. Bet nesteidzieties izkūst no uzmanības! Gluži pretēji, esiet mērķtiecīgs un uzmanīgs. Tikai tad varēs izvēlēties tieši to cilvēku, par kuru saka – likteņa lemts.

Svari

Svariem Tīģera gadā būs grūti orientēties romantiskās attiecībās. Vēlēsies aizraušanos, dažādību un piedzīvojumus. Protams, neviens nezvanīs, lai iekārtotos, bet, ja tomēr izvēlies piedzīvojumu, dari to apzināti. Un, ja izvēle krīt uz pretējo pusi no intrigām, esi disciplinēts.

Skorpions

2022. gadā Skorpioniem ir visas iespējas sakārtot savu personīgo dzīvi. Tomēr iespēja visu zaudēt ir arī liela nepareizu uzskatu dēļ par attiecībām. Pirmkārt, izprotiet vērtības un padomājiet par to, kādām īpašībām vajadzētu būt partnerim. Tikai tādā veidā palielināsies jūsu izredzes satikt dvēseles palīgu.

Lasi vēl: Četras zodiaka zīmes kļūs par īstiem naudas magnētiem

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment