Četras zodiaka zīmes kļūs par īstiem naudas magnētiem

No 1. februāra Venera, kas ir atbildīga par mīlestību un finansiālo labklājību, beigs savu retrogrāda kustību un sāks tiešā veidā izvērsties. Šādas izmaiņas veicina tikšanos ar mīļoto un palielina naudas plūsmu. Astrologi nosaukuši četras zodiaka zīmes, kas kļūs par īstu finanšu magnētu. Tāpat šis laiks jāvelta ideāla tēla veidošanai, lielu pirkumu veikšanai un jaunu vērtību meklēšanai.

Dvīņi

 

Zīmes pārstāvjus drīzumā gaida liela naudas summa. Iespējams, Dvīņi spēs radīt sev pasīvus ienākumus, uzsākt jaunu biznesu vai izdevīgi ieguldīt savus uzkrājumus. Astrologi apgalvo, ka viņu izredzētais palielinās arī viņa ienākumus.

 

Vēzis

 

Veneras atgriešanās tiešā kustībā palīdzēs zīmes pārstāvjiem uzlabot personiskās un lietišķās attiecības. Astrologi ir pārliecināti, ka Vēžus gaida ienesīgi līgumi, dāvanas un jauns amats.

Lauva

 

Šajā periodā zīmes pārstāvji varēs baudīt pat rutīnas darbus. Astrologi ir pārliecināti, ka Lauvas veselība kļūs stiprāka. Pateicoties izmaiņām Veneras kustībā, viņi varēs atrast jaunu darbu, nokārtot nepieciešamos dokumentus un veikt lielu pirkumu.

Lasi vēl: ko poza, kurā guļat, stāsta par jūsu attiecībām

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment