Romantiskais horoskops: kurai no zodiaka zīmēm veiksies mīlestībā 2022. gadā

 

Strēlnieks

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nākamgad nebūs garlaicīgi, jo tev apkārt būs pretējā dzimuma uzmanība. Tomēr labāk nesaistīt savu dzīvi ar lielāko daļu no viņiem. Uztveriet savu izvēli nopietni.

 

Mežāzis

Vientuļiem Mežāžiem ir visas iespējas uz romantiskām attiecībām. Galvenais ir labi paskatīties uz savu partneri. Astroloģe brīdina, ka pastāv risks saslimt ar nepatiesiem, savtīgiem cilvēkiem. Un Mežāžiem, kuri jau ir attiecībās, ir jābūt pacietīgiem. Taču jūsu spēkos ir izlabot attiecībās radušos aukstumu. Neļaujiet visam iet pats no sevis.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri Jauno gadu varēs sagaidīt mierīgā romantiskā sapņā. 2022. gada pirmajās dienās aktīvi tiksi nodrošināts ar uzmanības pazīmēm, bet otrajā pusē situācija kļūs grūtāka. Var izcelties konflikti ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, iezīmēties savstarpēja vilšanās. Šajā sakarā esiet uzmanīgi, kam dodat priekšroku.

 

Zivis

Nākamajā gadā tieksies pēc stiprām attiecībām. Zvaigznes gan brīdina, ka 2022. gadā pastāv liels risks sastapties ar cilvēkiem, kuri meklē tikai nelielas intrigas un nav noskaņoti nekam nopietnam. Ja jums jau ir mīļotais cilvēks, pastāv liels risks iztērēt daudz nervu jaunā “slīpēšanas” posmā. Tāpēc mēģiniet neciest partneri, bet nekavējoties mierīgi pārrunājiet visu ar viņu.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kurus aizsargā spēcīgākie sargeņģeļi

Leave a Comment