Kāpēc cilvēki mirst – atbilde

Mīts, ka “labi cilvēki vispirms dodas uz citu pasauli”, ir mierinošs stāsts sērojošiem cilvēkiem.

Ja mēs runājam par nejaušām nāvēm, par nelaimes gadījumiem, tad parasti tiem ir pakļauti cilvēki, kuri ir pakļauti maģiskam uzbrukumam. Uzbrukums var notikt dažādu iemeslu dēļ, taču kopumā cilvēks, kurš nepārkāpj attiecību likumus ar pasauli, ļoti reti iekļūst maģiskos karos.

Šos Likumus darba laikā dodu saviem klientiem, tie palīdz pareizi, bez lieliem enerģijas zudumiem pārdzīvot smagas dzīves sadursmes.

Nāve slimības dēļ, īpaši pirms 80 gadu vecuma, protams, ir sekas vienai vai otrai cilvēka enerģētikā, parasti zemākajās čakrās. Negativitātes noņemšana un rūnu aizsardzības iestatīšana arī atrisina šīs problēmas, un es par to rakstu visu laiku.

Tātad, jā, rūnas var pagarināt veselīgu dzīvi.

Man ir savs skatījums uz nāvi, personīgi mans, nepieder egregoram, ko varu pārraidīt pasaulei. Es uzskatu, ka cilvēka Garīgās attīstības beigās pašam jāizlemj, ka viņš ir piepildījis savu likteni Pasaulē, un tad Pasaule ļauj viņam aiziet, atbrīvoties no fiziskā ķermeņa. Bet tas var notikt tikai tad, kad visi karmiskie uzdevumi ir atrisināti. Un pirms tam parasts cilvēks nevar brīvi izlemt šo jautājumu, tas būs liels Noteikumu pārkāpums vai, kā saka kristietība, “nāves grēks”.

Lasi vēl: Romantiskais horoskops: kurai no zodiaka zīmēm veiksies mīlestībā 2022. gadā

Leave a Comment