Sergeja Sedaševa horoskops nedēļai no 2022. gada 28. februāra līdz 6. martam visām zodiaka zīmēm

Pēc astrologa Sergeja Sedaševa prognozēm, nedēļa no 2022. gada 28. februāra līdz 6. martam būs labvēlīga daudzām zodiaka zīmēm. Jutekliskuma sfērā ir gaidāms pozitīvas enerģijas pieplūdums. Augstāku spēku atbalsts palīdzēs vieglāk pārciest nepatikšanas un kopumā mazinās trauksmes līmeni.

Auns 

Pēdējā ziemas diena un pavasara sākums būs labvēlīgs periods. Auns spēs gūt profesionālos panākumus. Iekšējie resursi palīdzēs atrisināt sarežģītus, bet svarīgus uzdevumus, turklāt diezgan veiksmīgi.

Vērsis 

Planētu jauktā ietekme zīmes pārstāvjus iedzīs strupceļā. Astrologs neiesaka plānot, bet gan domāt par situācijām vai analizēt notikumus. Tomēr aktīvās darbības būs veiksmīgas.

Dvīņi 

Zīmes pārstāvjiem ārkārtīgi svarīgi ir sakārtot lietas savā dzīvē. Jums jāsāk ar sociālo loku. Jāizvairās no saskarsmes ar toksiskiem un negatīviem cilvēkiem. No kā nevajadzētu izvairīties, ir jaunas iepazīšanās. Tie var būt ļoti daudzsološi.

Vēzis

Labvēlīga nedēļa. Vēži spēs noticēt sev, saprast, ka ir spējīgi uz daudz ko. Arī zvaigznes viņiem palīdzēs saskatīt citos cilvēkos labāko. Šis ir īstais brīdis, lai pārvērtētu savas vērtības.

Lauva 

Jauktā enerģija ne vislabākajā veidā ietekmēs zīmes pārstāvju parasto dzīvi. Lauvām būs grūti sazināties ar citiem cilvēkiem. Reizēm viņiem šķitīs, ka kļūst grūti apstrādāt informāciju. Nepiemērots periods intelektuālajam darbam.

Jaunava 

Sarežģīta nedēļa, īpaši tiem, kuru aktivitātes ir saistītas ar komunikāciju ar cilvēkiem. Lai izvairītos no konfliktiem ar citiem, jums nevajadzētu solīt to, ko nevarat izpildīt. Vajag arī reālāk skatīties uz notiekošo.

Lasi vēl: Februāra otrā puse būs liktenīgs laiks trim zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment