Sergeja Sedaševa horoskops nedēļai no 2022. gada 28. februāra līdz 6. martam visām zodiaka zīmēm

 

Svari

Kopumā laba nedēļa. Ar citiem būs vieglāk risināt sarunas, tāpēc šis ir īstais brīdis sarunām. Svari spēs sarunāties ar visiem: radiem, kaimiņiem, draugiem, biznesa partneriem.

Skorpions 

Zīmes pārstāvjiem nav problēmu ar pašapziņu. Tomēr šonedēļ viņiem vajadzētu ticēt sev vairāk nekā jebkad agrāk. Viņiem ir svarīgi izrādīt spiedienu un iet tikai uz priekšu, rīkojoties izlēmīgi. Jau pavisam drīz būs redzami pirmie enerģiskās aktivitātes rezultāti. Tas, kas tev nav jādara, ir ilgi jādomā un jāplāno. Ja jūs tam tērēsit enerģiju, darbībai neatliks resursi.

Strēlnieks

Svarīgi ir atturēties no solījumu došanas. Strēlnieks spēs izstrādāt daudzsološas stratēģijas, taču nemāni sevi. Tiem jābūt reālistiskiem. Labvēlīga nedēļa palīdzībai un atbalstam.

Mežāzis 

Labvēlīgs laiks smagam darbam un redzesloka paplašināšanai. Jaunas zināšanas un prasmes palīdzēs labi pavadīt laiku. Nākotnē tas ļaus jums izvēlēties pareizo ceļu, ja vēlaties mainīties.

Ūdensvīrs

Pēdējā ziemas dienā daudzi vēlēsies izdarīt dažus secinājumus. Visums veicina pašsajūtu un dažādas filozofiskas pārdomas, tāpēc Ūdensvīrs gūs maksimālu labumu no intelektuālās darbības.

Zivis 

Astrologs iesaka koncentrēties uz savām izjūtām. Zivīm jārūpējas par sevi. Varbūt viņi jau ilgu laiku ir apspieduši kaut ko ļoti svarīgu.

Lasi vēl: 2022. gada marta sākums būs pozitīvu pārmaiņu un vēlmju piepildījuma laiks 4 zodiaka zīmēm

Leave a Comment