Sešas zodiaka zīmes, kas slēpj savas emocijas un izjūt diskomfortu no savām jūtām

Vai jums labāk patīk paturēt savas jūtas sevī? Vai arī jūs esat viena no tām zodiaka zīmēm, kas slēpj savas emocijas? Neatkarīgi no tā, vai jūs interesē astroloģija vai nē, zvaigznes vienmēr ir labs rādītājs tam, kā jūs uzvedāties noteiktās situācijās.

Dažiem cilvēkiem ir neērti dalīties savās jūtās. Tomēr cilvēki tiek mudināti dalīties savās domās atbalstošā vidē, terapeitiskā nozīmē vai sociālajos medijos.

Citiem vārdiem sakot, jums vajadzētu runāt par savām jūtām neatkarīgi no tā, vai jums tiek jautāts vai ne. Tomēr ir cilvēki, kuri vienkārši neizrāda savas jūtas, un ar to pietiek. Problēma ir tā, ka jūtu, īpaši dziļu, slēpšana var būt pat bīstama. Pētījumi liecina, ka emociju apspiešana var izraisīt nopietnas sirds slimības.

 

Papildus fiziskajām problēmām, ko var izraisīt emociju slēpšana, tas ietekmēs arī jūsu garīgo veselību. Tāpēc jūsu labsajūtai ir ļoti svarīgi būt atvērtam, runāt un izteikt savas jūtas. Tātad, šeit ir 6 labākās zodiaka zīmes, kas slēpj savas emocijas, bet kurām vajadzētu padomāt par to, kā iemācīties atvērties.

Ūdensvīrs

Nav noslēpums, ka Ūdensvīrs, tāpat kā visas zodiaka apļa zīmes, reizēm piedzīvo nepatīkamas emocijas.

Problēma ir tā, ka viņi nevēlas pārāk dziļi iedziļināties citu cilvēku jūtās un tāpēc lēnām atveras savām. Ja vēlaties uzzināt, kā jūtas Ūdensvīrs, negaidiet, ka viņš to pateiks. Visticamāk, viņi vienkārši izvairīsies no atbildes. Tāpēc būs labāk, ja pievērsīsiet uzmanību viņu neverbālajām norādēm, lai saprastu, kā viņi jūtas. Pretējā gadījumā jūs nevarēsit panākt, lai viņi atvērtos un tādējādi uzzinātu savas jūtas, pat ja viņiem ir ko teikt.

Vērsis

Vērsis atvērsies, ja jutīs, ka var tev uzticēties, taču iegūt viņu uzticību nav viegli.

Viņi labprātāk patur savas emocijas sevī, līdz ir pārliecināti, ka neviens viņu jūtas neizmanto pret viņiem.

Bet, ja viņi ir attiecībās un vēlas izpaust savas jūtas, tad viņu partneris var sajust Vērša jūtu spēku. Tomēr, ja kāds viņus ļoti sarūgtina, viņi turpinās būt stingri.

Jaunava

Jaunava ir vēl viena zīme, kurai patīk slēpties no emocijām. Bet, ja šī zīme nevēlas dalīties savās emocijās, nekas nepiespiedīs Devu runāt par savām jūtām un pieredzi. Tas nozīmē, ka šīs zīmes pārstāvji, visticamāk, paši samierināsies ar savām jūtām, nevis riskēs kādam pastāstīt par savām jūtām un likt šim cilvēkam tās saprast.

Jaunavas vēlas tikt uzklausītas, vienkārši netic, ka kāds cits, izņemot viņu pašu, var viņām palīdzēt vai saprast.

Mežāzis

Mežāži mēdz domāt, ka emocionalitāte traucē strādāt – ja vien, protams, viņu darbs nav balstīts uz emocijām un sajūtām. Citādi savu emocionalitāti cenšas neizrādīt, vismaz darba laikā. Tā kā Mežāžus bieži saista darbs, viņiem reti ir iespēja runāt par savām jūtām. Tomēr viņi būs pirmie, kas jums pateiks, ka viņi nav roboti un viņiem ir sirds, bet ir laiks un vieta, kur dalīties emocijās. Varbūt bija laiks, kad Mežāzis bija atklāts un varbūt pat pārāk emocionāls, un vēlāk to nožēloja. Tāpēc viņš darīs visu iespējamo, lai tas neatkārtotos.

Lasi vēl: 2022. gada vasaras sākumā veiksmes un priecīgu pārmaiņu sērijā ieies 5 zodiaka zīmes

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment