Maija otrās puses bīstamās dienas: no kā vajadzētu atturēties. Un spēka dienas, kad veiksme pati peldēs jūsu rokās

Pēdējais pavasara mēnesis šogad ir viens no grūtākajiem. No vienas puses, maijs ir pieblīvēts ar pārbaudījumiem, kārdinājumiem un konfliktiem pilniem randiņiem, kad pastāv lielas briesmas nodarīt pāri sev un saviem mīļajiem.

No otras puses, šis ir reibinošu iespēju periods mainīt savu dzīvi uz labo pusi.

 15. maijs
To sauc arī par sātanisku, kad katrā no mums izkāpj viss ļaunākais, kas diemžēl ir: nenogurdināmas ambīcijas, agresivitāte, greizsirdība. Piekrītu, visvieglāk ir sagādāt nepatikšanas, kad emocijas dominē prātā. Un vispareizākais šajā dienā ir slēpt savu pārbaudītāju un negriezt to steigā, pat ja šķiet, ka tas ir vienīgais pareizais lēmums.

 16. maijs
Pirmais pilnais Mēness aptumsums šogad Skorpiona zīmē, kad arī tie, no kuriem nekādi negaidi, varēs iedzelt, aizvainot, sāpināt.

Jā, un atklāti ļaundari šajā dienā izkāps no visām plaisām, piespiežot viņus uz izsitumiem. Tāpēc piesardzība, piesardzība un vēlreiz piesardzība. Visā!

Nav svarīgu lietu un atbildīgu lēmumu, trokšņaini uzņēmumi un atklātas sarunas. Neļaujieties provokācijām, neiesaistieties strīdos, mēģiniet neļauties dusmām, dusmām un skaudībai. Katrs nepareizais solis šajā dienā ir milzīgs mīnuss karmā, no kura “žagas” vēl 18 gadi.

 18. maijs
Daudzi šajā dienā riskē pārvērsties par spītīgām aitām, kuras nezina frāzi “saprātīga pieeja”. Tāpēc tie var kļūt par garšīgu kumosu krāpniekiem un citiem negodīgiem brāļiem. Atliec visus dārgos pirkumus un svarīgos darījumus uz vēlāku laiku un turi savu maku prom no ziņkārīgo acīm.

 21. maijs
Šķiet, ka viss apkārt ir nost no ķēdes. Labāk klusi “sēdēt kaktā”: nekrist acīs varas iestādēm, nestrīdēties ar sievu un nestrīdēties ar vīru. Pretējā gadījumā darbā jūs varat kļūt par intrigu upuri, saņemt rājienu, naudas sodu un pat sirdī atmest, un mājās jūs nevarat izvairīties no nopietniem skandāliem ar mājsaimniecības locekļiem.

Lasi vēl: Dzīve apgriezīsies kājām gaisā: 2022. gada maija otrajā dekādē pienāk labvēlīgs laiks 5 zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment