Maija otrās puses bīstamās dienas: no kā vajadzētu atturēties. Un spēka dienas, kad veiksme pati peldēs jūsu rokās

23. maijs
Viss izkritīs no rokām, līgumi tiks pārkāpti, plāni tiks izjaukti un sabruks tas, ko uzskatījāt par nesatricināmu. Var šķist, ka augsne peld prom no zem kājām un jūs nespējat kontrolēt situāciju. Jā, un pirmdiena, kas iekrīt 23. datumā, izšļakstīs savu “mušiņu”. Jūtieties brīvi lasīt šeit, kā nesāpīgi izturēt pirmdienu.

Labi, ka nākamajā dienā viss mainīsies!

24. maijs
Maija svarīgākā diena, kas savā spēkā ir pielīdzināma tikai spoguļdatumiem. Diena, kad var paķert veiksmi aiz astes. Un Visuma pārpilnības enerģija, kas šajā dienā būs pilnā sparā, kļūs par labāko palīgu.

Plānojiet drosmīgi, uzņemieties lietas, par kurām ilgi vilcināties sākt, lūdziet paaugstinājumu, investējiet, parakstiet svarīgus papīrus, dodieties uz interviju un pat izsakiet laulības priekšlikumus. Visums ir jūsu pusē! Katra jūsu darbība šajā dienā nesīs ievērojamas dividendes nākotnē.

28. maijs
Viss nokārtosies pats no sevis. Nevar iedomāties labāku laiku, lai dabūtu visu, kas tā vai cita iemesla dēļ tika izstumts no putekļainās “garās kastes”: vai nu rinda traucēja, vai diena nebija piemērota, vai laikapstākļi nebija labvēlīgi. .. Tāpēc uz priekšu, jūs nesastapsit nekādus šķēršļus.

Turklāt diena gatavo daudzus pārsteigumus: negaidīta tikšanās var būt sākums romantiskām attiecībām, bet nejauši nokrista frāze var būt izdevīga partnerība. Galvenais ir ieklausīties intuīcijas balsī, un tā būs skaļāka nekā jebkad agrāk. Un Visums būs dāsns ar mājieniem. Nepalaidiet garām savu iespēju.

29. maijs
Pat vispareizākais un kautrīgākais var justies kā “galīgā patiesība”. Ko lai saka par atklātiem vadītājiem?!

Autoritārisms, kategoriskums, nevēlēšanās piekāpties, kas mums dos kaujiniecisko Marsu savienojumā ar bezprincipiālo Jupiteru, ko dāsni dzirdina Auna ambīcijas. Nav tā labākā diena, lai mest lādi ambrazūrā, par katru cenu cenšoties aizstāvēt savus uzskatus, principus, brīvību… Rezultātā var rasties nopietni un pat bīstami konflikti, kas sabojās asinis uz ļoti ilgu laiku.

Atliek priecāties, ka tam sekos Jauns Mēness 30. maijā. Mēness un Visuma enerģija tiks atjaunota, un kopā ar tiem mēs, ja, protams, vēlēsimies.

Lasi vēl: Sešas zodiaka zīmes, kas slēpj savas emocijas un izjūt diskomfortu no savām jūtām

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment