Sešas zodiaka zīmes, kurām 2022. gadā būs finanšu pārmaiņas un ienākumu pieaugums

2022.gadā starp bagātības un lielās laimes planētām – Plutonu un Jupiteru – būs tā sauktais “miljonāra aspekts”. Termins, ko astroloģijā ieviesis Sergejs Šestopalovs, nozīmē apstākļu sakritību tādā veidā, kad nekļūt bagātam ir gandrīz neiespējami. Tieši šāds aspekts bija 2020. gada pavasarī, kad miljonārs Džefs Bezoss kļuva par miljardieri, un kopumā visi tiešsaistes platformu īpašnieki saņēma neticamu ienākumu pieaugumu.

Aspekts starp Plutonu un Jupiteru būs pēc iespējas precīzāks un pozitīvāks aprīļa beigās līdz 2022. gada 10. maijam. Turklāt Jupiters būs savienojumā ar Neptūnu – pasakainas veiksmes, veiksmes un sapņu planētu – kas nozīmē, ka finansiālās labklājības mērogs ir atkarīgs no tā, par ko tu fantazē un cik ļoti tici veiksmei. Īsta veiksme finansēs 2022. gadā sagaida 6 zodiaka zīmes.

VĒRSIS

Šīs zīmes pārstāvji saņems īstu likteņa dāvanu – aptumsumi Vērša zīmē notiks veselu gadu. Vispirms maijā un pēc tam novembrī. Nākotnes mezgls, kas saistīts ar karmu, radīs apstākļus “kāpšanai liftā”, kad ir gandrīz neiespējami nekļūt veiksmīgam. Ir tikai viens nosacījums: Vērsim ir jāatklāj savs potenciāls internetā, interešu kopienās, kas nozīmē, ka ir vērts sākt Instagram, YouTube un reklamēt sevi tīklā. Ja tas jums nepatīk, mēģiniet savam biznesam pievienot digitālu pieeju: izveidojiet vietni, apgūstiet tiešsaistes pārdošanu un apmeklējiet apmācības kursu. Tā vai citādi 2022. gada notikumi sniegs jums fenomenālu izaugsmi, kas notiek reizi 20 gados. Satver savu zilo putnu aiz astes un lido uz priekšu. Tev izdosies!

SKORPIONS

Visticamāk, 2021. gadā šīs zīmes pārstāvji saprata, ka pienācis laiks pārskatīt savu attieksmi pret finansēm. Tavs mērķis 2022. gadā ir kļūt finansiāli neatkarīgam un iesaistīties darbā ar citiem cilvēkiem. Paveicas, ka jūsu planēta Plutons gandrīz visu aprīli atradīsies miljonāra aspektā ar Jupiteru, kas nozīmē, ka tieši tad jūsu dzīvē tiks dots impulss, pateicoties kādam personīgam projektam. Jūs, iespējams, saņemsiet labu naudas summu (investīcijas veidā) vai biznesa piedāvājumu no nopietna starptautiska uzņēmuma. Jupiters, kas Zivju zīmē atradīsies līdz 10. maijam, sniedz iespēju reklamēt savas aktivitātes internetā un gūt labus finanšu rezultātus. Galvenais nosacījums ir apgūt kompromisu mākslu, attīstīt orientāciju uz klientu, iziet psiholoģiskās konsultācijas. Izturieties pret savu dzīvi kā pret biznesa projektu, un liktenis atbildēs ar nopietniem panākumiem.

ŪDENSVĪRS

Pirmo reizi 12 gadu laikā jūsu finanšu sektorā uz veselu gadu ir ienākusi planēta Jupiters, kas simbolizē veiksmi, bagātību un labklājību. Ir pienācis laiks pievērst uzmanību savai pašcieņai: jūsu ienākumi ir atkarīgi no to kvalitātes. Šajā gadījumā Jupiters dos pašapziņas pieaugumu, personīgās naudas pieaugumu, bet tajā pašā laikā atrašanās finanšu sektorā liks jums tērēt vairāk un uzpūst savas ambīcijas. Šis ir gadījums, kad vēlies iegādāties helikopteru, bet cik gatavs sēsties pie stūres, vēl nav skaidrs. Lieta tāda, ka Saturns – arhaisma, disciplīnas un askētisma planēta – būs tavā zīmē līdz 2023. gadam. Un tieši Saturns “izspiež” tavu pašapziņu, it kā tu netici, ka esi pelnījis vairāk. Noslēpums ir prātīgi paskatīties uz sevi un savu profesionalitāti, izcelt plusus un mīnusus un strādāt pie tiem. Ja tiešām jūtat, ka neesat gatavs pieņemt tās likteņa dāvanas, par kurām sapņojat, tad mēģiniet atbrīvoties no savām bailēm. Padomājiet par to, kura doma jums traucē ticēt panākumiem? Kura šaubas tevi virza? Varbūt tās ir vecāku attieksmes vai novecojuši kompleksi? Ir pienācis laiks atzīt sev savas vēlmes un virzīties uz priekšu uz labklājību.

Lasi vēl: “Ekstrasensu cīņu” uzvarētājs Mehdi Ebrahimi Vafa pastāstīja, kas katrai zodiaka zīmei sagaidāms 2021. gada beigās.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment