Sešas zodiaka zīmes, kurām 2022. gadā būs finanšu pārmaiņas un ienākumu pieaugums

MEŽĀZIS

Šīs zīmes pārstāvjus sagaida neticama veiksme, jo lielās naudas planēta Plutons veido miljonāra aspektu Mežāzī. Un tas nozīmē, ka šīs zīmes cilvēku dzīvē daudz kas ir atkarīgs tikai un vienīgi no pašapziņas un spējas paņemt rokās to, kas nāk pie tevis pats par sevi. Situācija, kas saistīta ar finanšu pieaugumu, visticamāk, būs saistīta ar jūsu ikdienas komunikāciju, komunikācijas prasmēm, rakstīšanu, tulkošanas aktivitātēm un tuvāko vidi. Visticamāk, ka 20. aprīlī tavā dzīvē parādīsies cilvēks, kurš piedāvās lielu naudas summu komunikācijas darbam (piemēram, vajadzēs noformēt dokumentu vai pateicoties kādam dokumentam būs milzīga finansiālā izaugsme ). Turklāt esi uzmanīgs pret ieteikumiem, kas nāk no tuviniekiem, kaimiņiem un kolēģiem – viņu vidū var parādīties cilvēks, kurš nesīs tev finansiālu veiksmi.

LAUVA

2022. gadā šīs zīmes pārstāvji saņems patiešām lielu naudas summu, un, visticamāk, 2022. gada pavasarī Situācija var būt saistīta ar mantojumu, hipotēku vai jūsu dzīvesbiedra personīgo ienākumu pieaugumu. Turklāt, ja plānojat ņemt stipendiju darba vidē balstītām apmācībām, tad tas būs gandrīz 100% veiksmīgs. Miljonāra aspekts būs saistīts ar jūsu valsts naudas un darba sektoru, kas nozīmē, ka varat droši sazināties ar iestādēm, lai saņemtu finansējumu. Piemēram, jūs varat saņemt lielu nodokļu atlaidi par nekustamā īpašuma iegādi, vai arī jūsu darba devējs maksās jums mācību maksu. Ļvova paredz arī ienākumu pieaugumu psiholoģijas, kā arī ieguldījumu vērtspapīros un akcijās dēļ. Ja viss iepriekš minētais neattiecas uz jums, visticamāk, aprīlī jums vienkārši paveiksies, un jūsu kolēģis jums sagādās ļoti lielu naudas dāvanu.

ZIVIS

Šīs zīmes pārstāvji ir 2022. gada galvenie laimes favorīti. Bagātības un veiksmes planēta Jupiters vispirms līdz 10. maijam tavā zīmē, kas dos personiskā statusa kāpumu (paaugstināšana darbā). Un tad tas nonāks jūsu personīgās naudas sektorā (Auna zīme), kas nozīmē, ka laika posmā no maija līdz jūlijam jūs gaida liela finansiāla dāvana. Visticamāk, ka pieaugs tava alga un paaugstināsies pašcieņa. Turklāt jūsu ambīcijas attieksies arī uz jūsu izskatu: jūs, iespējams, iegādāsities sev lielisku mājokli un dažas dārgas zīmola preces. Tas notiek reizi 12 gados, taču pilnībā iegrimt finansiālajā laimē varēsiet 2023. gadā: tad Jupiters jūsu naudas sektorā būs visu gadu. Tātad 2022. gads ir tikai komerciāla pauze, lai gaidāmi finansiāli panākumi.

Lasi vēl: Soctīklu lietotāji šokēti – mamma Facebook pārdod savu bērnu

Leave a Comment