Sešu divnieku diena: ko Vanga prognozēja par 2022. gada 22. decembri?

Slavenā zīlniece izteica daudzus pareģojumus par nākotni.

Taču vienu datumu viņa minēja ļoti nopietnu. Pēc Vangas teiktā, daudz kas pasaulē mainīsies “sešu divnieku dienā”, kuru viņa, visticamāk, nodēvēja par datumu 22.12.2022. Šajā liktenīgajā dienā, pēc Vangas domām, var notikt notikums, kas mainīs pasauli uz “pirms un pēc”. Šajā datumā, var teikt, var aktivizēties tumšie spēki, tāpēc jābūt īpaši uzmanīgiem.

Par ko tieši Vanga brīdināja, nav grūti uzminēt. Gaišreģe sacīja, ka, ja cilvēki neatjēgsies, Saule uz daudziem mēnešiem būs aizvērta no cilvēka acīm. Tad, ja notiek katastrofa, uz Zemes var sākties nopietni pārbaudījumi, ar kurām cilvēce iepriekš nav saskārusies. Infekcija nāks no izkusušajiem ledājiem, kas sāks kust planētas globālās sasilšanas dēļ.

Lasi vēl: “Pelnīti finansiālie panākumi”: 3 zodiaka zīmes 2022. gada decembrī varēs viegli kļūt bagātam un izdevīgi ieguldīt naudu

Tāpat, saskaņā ar Vangas pareģojumu, cilvēki varēs atklāt spēcīgu enerģijas avotu, kas ikvienu nodrošinās ar lētu elektrību, kā arī viņa prognozēja, ka cilvēki sāks pētīt Mēnesi un būs pārsteigti par daudziem atklājumiem uz tā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment