Horoskops 2023. gadam pēc zodiaka zīmēm. Paļaujieties uz sevi, apgūstiet jaunas lietas un neļaujieties izmisumam!

Daudzi astrologi 2023. gadu sauc par pārvērtības gadu. Mums visiem ir jāmainās, lai paliktu virs ūdens. Un, lai gan gads būs grūts visos aspektos, daudz kas ir atkarīgs no mums pašiem.

Horoskops Zodiaka zīmēm 2023. gadam pateiks, kurš no visiem pārbaudījumiem spēs izkļūt ar minimāliem zaudējumiem vai pat ar stabiliem panākumiem.

 

Auns
Pārdomājiet savus uzskatus – laiki mainās. Tam, kas bija agrāk, nav vērtības un tas nedarbojas. Jums būs jāmainās ceļā, jāpielāgojas, nepārdomājot un neizvērtējot apstākļus. Ne viss attīstīsies gludi un uzreiz, bet ūdens nodilst akmeni.

Pirmie panākumi parādīsies gada vidū – jauns bizness, papildu ienākumi. Neprecētajiem Auniem 2023. gadā ir lieliska iespēja satikt mīlestību. Rudens un ziemas mēnešos īpaši saudzējiet savu veselību, pretējā gadījumā var saasināties hroniskas slimības.

 

Vērsis
Šķiet, ka jūs ilgu laiku esat ēnā, slēpot savus talantus. Dzīve negaida, ir laiks rīkoties. Ir pienācis laiks, kad jāsagatavo “salmi”, lai vēlāk, ja nepieciešams, tos noliktu laikā. Jums ir jāvelta laiks visu svarīgo dzīves jomu optimizēšanai. Profesionālajā jomā gaidāma izaugsme, būs iespēja ieņemt jaunu amatu.

Personīgajā dzīvē zvaigžņu ieteikums ir ieklausīties savā sirdī, tad pieņemsi pareizos lēmumus. Veselības ziņā jāparūpējas par pārējo, jo enerģētiskais potenciāls gada sākumā būs nedaudz samazināts. Ja tu rīkosies un palielināsi spēkus, tu spēsi īstenot lielāko daļu savu plānu.

 

Dvīņiem
Jūs paveicāt labu darbu iepriekšējā periodā. Ir pienācis laiks apstāties un aprēķināt “ieguvumus” un “zaudējumus”. Novērtējiet, kurās lietās ir jēga ieguldīt un no kā atteikties. Laiks un jūsu spēki nav neierobežoti. Dariet tikai to, kas nes peļņu, finansiālu vai morālu.

No gada vidus situācija uzlabosies, iespējami jauni projekti un negaidīta peļņa, taču arī intrigas un naidīgums būs klāt. Tas prasīs pacietību un gudrību. Parūpējies par sevi un izkļūt no gada bez zaudējumiem.

Vēzis
Tagad īpaši svarīgi ir novērtēt to, kas tavā dzīvē ir stabils. Lai gan šis “stallis” dažkārt var šķist garlaicīgs, blāvs un neinteresants. Esi gudrāks. Gadās, ka mēs sākam kaut ko novērtēt tikai tad, kad to pazaudējam. Nepieļaujiet to. Klausieties savai intuīcijai, rīkojieties saskaņā ar savu sirdsapziņu un rīkojieties tā, kā to prasa situācija.

Šogad zvaigznes sola tev finansiālā stāvokļa uzlabošanos, galvenais laicīgi atrisināt svarīgus uzdevumus. Personīgajā dzīvē jūs gaida daudzas interesantas tikšanās. Ja esi viens, tad skaties uz abām pusēm, šogad vari satikt savu dvēseles palīgu.

 

Lauva
Šogad vairāk pieticības un pacietības. Pārvietojiet uzmanību no sevis uz citiem. Vēro, ievēro, izdari secinājumus. Noteikti veltiet laiku “sevis pilnveidošanai” – mācības, jaunas prasmes šogad būs nepieciešamas. Kredītus šogad labāk neņemt, tas var pasliktināt finansiālo situāciju. Bet paskatieties uz investīcijām.

Arī mīlas attiecībās ir vērts “uzpumpēt sevi”. Nepietiek ar piemērota cilvēka atrašanu, ir arī jāprot ar viņu runāt no sirds uz sirdi, rast kompromisus un izturēties pret viņa trūkumiem. Rudenī rūpējies par savu veselību, izej izmeklējumu, sakārto diētu un uzlabo miegu.

 

 Jaunava
Jūsu praktiskums jums vienmēr ir palīdzējis. Bet vai neesi pārāk bargs pret sevi un citiem? Periodiski jums ir jāorganizē atpūta, jāļauj sev izbaudīt. Šogad mums būs jāsasniedz jauns līmenis, jāuzņemas lielāka atbildība, jāatbild par savas rīcības sekām.

Lasi vēl: Meitene devās uz veikalu pēc maizes un tikai pēc 12 gadiem atgriezās mājās ar ….

Labs periods, lai sāktu apgūt ko jaunu, īpaši no gada otrās puses. Mīlestības attiecībās arī gaidāms progress, taču šim nolūkam būs jānoņem rozā brilles un jāredz reāli cilvēki, nevis savas fantāzijas par viņiem. Gaidāms daudz notikumu – parūpējies par savu veselību jau laikus, lai pēkšņi nenokļūtu no trases.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment