Horoskops 2023. gadam pēc zodiaka zīmēm. Paļaujieties uz sevi, apgūstiet jaunas lietas un neļaujieties izmisumam!

 

 Svari
Kādas lietas un priekus jūs atliekat gadu no gada? Vai nav pienācis laiks ieviest vismaz daļu? Tas dos jums daudz spēka un iedvesmas, kā arī jaunas idejas. Jūs gaida šoka gads visās jomās. Veiksme jums būs labvēlīga, neatbaidiet viņu ar neizlēmību, slinkumu un “sliktiem” darbiem. Jums būs jākļūst par komunikācijas meistaru, jo visi interesanti projekti parādīsies caur jaunu un veco sakaru uzturēšanu.

Pieaugs arī ienākumi. Labvēlīgs periods nekustamā īpašuma iegādei un investīcijām. Pavasarī vientuļajiem Svariem ir lielāka iespēja uzsākt romantiskas attiecības. Ģimenes Svariem vēlamas kopīgas brīvdienas, vakariņas diviem – tas viņu laulībā iedvesīs jaunu elpu.

 

Skorpions
Neskumstiet, ka viss nemitīgi mainās, tāds ir laiks. Nekas nepaliek nesatricināms, tāpēc atliek tikai mainīties līdzi dzīvei. Un vēl meklēt “savējos” cilvēkus. 2023. gads tev būs ļoti aktīvs: iespējama iepazīšanās, jauni projekti, darba vai dzīvesvietas maiņa. Parādīsies karjeras izaugsmes un ienākumu palielināšanas iespējas.

Tomēr zvaigznes iesaka gada otrajā pusē samazināt darba tempu, pretējā gadījumā var rasties veselības problēmas. Deleģē daļu darbu, atsakies no nerentabliem projektiem. Noteikti paņemiet atvaļinājumu un dodiet priekšroku relaksējošām brīvdienām. Personīgajā dzīvē nevajadzētu pieņemt pārsteidzīgus lēmumus, pārbaudiet jūtas ar prātu.

 

 Strēlnieks
Jūsu avantūrisms un sabiedriskums atkal ievedīs jūs “siltos” ūdeņos. Nomieriniet savu sirdi un prātu. Līdz pat pavasara beigām jums būs tāda iespēja – zvaigznes dos mierīgu periodu, bez liela šoka. Šajā laikā būtu labi pārbaudīt savu veselību. Vasara ir rīcības laiks. Tam nav jābūt darbā, tās var būt kopienas aktivitātes, kas jūs iedvesmos. Personīgajā dzīvē nav izslēgta mīlas trijstūra parādīšanās, taču no šīs situācijas var izkļūt ar godu. Lai to izdarītu, pietiks ieklausīties sevī.

Mežāzis
Jūs, tāpat kā neviens cits, jūtat laika un pārmaiņu garu, saprotat, kas jādara. Iespējams, ir pienācis laiks tieši šim projektam, kas jau ilgu laiku ir atlikts. “Labāku laiku” nebūs, tikai tagad. Kā parasti, tas nebūs viegli, bet jums ir “jāturpina kustēties”. Šogad ģimene no tevis prasīs lielāku uzmanību, nāksies balansēt starp vairākām svarīgām dzīves jomām.

Pirms vasaras sākuma gaidāms daudz darba, nav izslēgti konflikti ar kolēģiem un vadību, taču veselais saprāts atkal palīdzēs problēmu risināšanā. Personīgajā frontē vientuļiem Mežāžiem var iestāties klusums, jo viss tvaiks tiks izlaists darbā. Velti vajag “iziet pie cilvēkiem” – zvaigznes vēsta, ka 2023. gadā Mežāžiem ir iespēja satikt dvēseles radinieku.

 

Ūdensvīrs
Jūsu vēlmes ir svarīgas, arī jūsu dzīve. Pārtrauciet upurēt sevi citu labā. Pievērsieties saviem vecajiem sapņiem, tajos ir resurss, kas ļaus mainīt to, kas jau sen bija pienācis. Gads ir labvēlīgs visādām pārmaiņām. Kā iespēja – dzīvesvietas maiņa (rajons, pilsēta, valsts). Ir iespēja izmēģināt sevi jaunā darbības jomā – neatsakies, tas var būt dzīvi mainošs lēmums.

Negaidīta tikšanās ar patīkamu cilvēku, kurš kļūs par mentoru vai draugu. Pat mīlestība ir iespējama, īpaši tas attiecas uz tiem, kuri ir pilnībā zaudējuši ticību tai. Gada beigās gaidāma finanšu situācijas uzlabošanās.

 

Zivis
Dariet to, kas jums jādara, un mierīgi pieņemiet nākamo. Ne viss ir atkarīgs no mums. Pieņemot šo domu, jums būs vieglāk uztvert pārmaiņas. Un, noņemot emocijas, dariet to, kas joprojām ir atkarīgs no jums. Piemēram, cītīgi strādāt, pilnveidot prasmes, nodarboties ar mājas labiekārtošanu, bērnu attīstību. Un jūsu pūles tiks atalgotas.

Pavasarī gaidāms ienākumu pieaugums, tiks saņemti interesanti priekšlikumi. Svarīgi nepārpūlēties, pretējā gadījumā nogurums un apātija neļaus baudīt pelnītu panākumu. Padomā par atpūtu, pastaigām, pietiekamu miegu un tikšanos ar draugiem.

Lasi vēl: Sešu divnieku diena: ko Vanga prognozēja par 2022. gada 22. decembri?

Ģimenes Zivīm periodiski jāpavada laiks ar savu dzīvesbiedru, lai nebūtu attāluma un tam sekojošas nesaskaņas.

Leave a Comment