Ko sola zvaigznes: Melnā ūdens truša horoskops 2023. gadam pēc zodiaka zīmēm

Daudzi uzskata, ka, zinot, kurš dzīvnieks patronizē gadu, var paredzēt dažus svarīgus notikumus un veikt veiksmīgus plānus. Kāds būs Truša gads 2023? Pirmkārt, aplūkosim tā īpašības.

Melnais ūdens trusis ir miera, stabilitātes, auglības, patriarhāta, materiālās labklājības un sakārtotas dzīves simbols kopumā. Neskatoties uz lēnprātību un nevēlēšanos iesaistīties konfliktos, viņš darīs visu savas ģimenes vai draugu labā. Tradicionāli tas personificē mieru un harmoniju, tiem, kam tas patīk, dāvā stabilu dzīvi, labklājību un ģimenes laimi. Izvēlieties savu zīmi un izlasiet mūsu horoskopu.

 

Auns

Šis gads Aunam gatavo daudz pārsteigumu. Šis ir īstais laiks, lai mainītos un gūtu panākumus, taču tev būs jāpierāda sava autoritāte. Trusis palīdzēs šīs zīmes pārstāvjiem sasniegt savu potenciālu. Auni, kuri nolemj visu sākt no nulles, var saskarties ar vairākām grūtībām un šķēršļiem, kas viņiem būs jāpārvar pašiem. Tajā pašā laikā šādas situācijas ļaus jums parādīt savas labākās īpašības, iegūt uzticību.

Īpaša uzmanība jāpievērš savai veselībai: pārskati savu ikdienas uzturu, atsakies no sliktiem ieradumiem un ēd vairāk augļu un dārzeņu. Ir pienācis laiks sportot vai vairāk pastaigāties svaigā gaisā.

Un arī šogad var iekārtot personīgo dzīvi vientuļām sirdīm. Jaunas iepazīšanās nebūs viegls sākums mīlas stāstam, taču tās arī savedīs kopā ar garā tuvu cilvēku, tavu dvēseles radinieku. Truša gads ar laiku kļūs par pārmaiņu periodu zīmes ģimenes pārstāvjiem.

 

Vērsis

Truša gads liks šīs zīmes pārstāvjiem izkāpt no komforta zonas. Tas ir nepieciešams jūsu kā personības attīstībai, kā arī jaunām emocijām. Strādājiet tik daudz ar sevi, un tad veiksme būs jūsu pusē, bet galvenais ir koncentrēties uz galvenajām lietām. Atcerieties, ka jūsu spēks slēpjas tajā, ka jūs nekad nepadodaties un ejat uz savu mērķi. Galvenais ir nepazaudēt šīs īpašības, jo tavā dzīves ceļā būs daudz pārbaudījumu, kas saistīti ar karjeras izaugsmi. Šīs zīmes pārstāvjiem ir jātaupa enerģija lielu uzdevumu un projektu veikšanai, nevis jākoncentrējas uz nelielām problēmām.

Vērsim visu gadu būs lieliska veselība. Galvenais ģērbties silti, mazāk stresa un panikas. Truša gadā vienkārši jābūt aktīvam, jo ​​šis dzīvnieks dos daudz spēka. Jūtieties brīvi piekrist pārgājieniem kalnos, izbraucieniem uz jūru ar saviem mīļajiem, elpojiet vairāk svaiga gaisa un veiciet ikdienas vingrinājumus mājās.

Truša gadā Vērsis var satikt viņu mīlestību, bet, ja tev jau ir dvēseles radinieks, tad nostiprini attiecības. Nebaidieties flirtēt un veidot jaunas paziņas ar pretējo dzimumu, jo Trusis parūpēsies, lai jums būtu šāda iespēja. Bet atcerieties, ka jums ir jāsavieno liktenis ar labu cilvēku, kuram uzticaties. Viņam vajadzētu novērtēt jūsu atbalstu un jūs lieliski saprast.

Dvīņi

Šīs zīmes pārstāvjiem gads būs labvēlīgs, lai gan zvaigznes gatavo daudz pārsteigumu. Būs daudz neplānotu situāciju, kas nesīs daudz izaicinājumu, taču neuztraucieties – ar tām viegli tiksiet galā un var kļūt tikai labāks. Dvīņu gads kalpos kā labs tramplīns profesionālai izaugsmei un attīstībai. Tajā pašā laikā zvaigznes atzīmē, ka visa gada garumā darba kolektīvā būs skaudīgi cilvēki, kuri jebkurā brīdī gatavi paklupt. Tāpēc nav vērts dalīties savās idejās ar kolēģiem.

Dvīņiem ir jārūpējas par savu veselību. Jau gada pirmajā pusē dažiem šīs zīmes pārstāvjiem var rasties problēmas. Pastāv saaukstēšanās, , kā arī citu kaites, kas saistītas ar imunitātes samazināšanos, riski. Lai saglabātu veselību, ieteicams koncentrēties uz sabalansētu uzturu.

Diemžēl Amors lidos garām dvīņiem, tāpēc viss būs prozaiski un garlaicīgi, taču nevajag pārāk sarūgtināt – ne visiem tiks atņemta uzmanība. Daudzi Dvīņi nespēs izveidot spēcīgu savienību, jo viņu uzmanība ir izkaisīta un vērsta uz pavisam citiem uzdevumiem. Romantiskas attiecības nebūs nekas vairāk kā flirts.

 

Lauva

Truša gads šīs zīmes pārstāvjiem būs noteicošais – būs jāpieņem svarīgs lēmums, kas ietekmēs tavu dzīvi. Būs daudz pārbaudījumu un grūtību, kas prasīs papildu pūles un laiku. Bet jebkuras grūtības Lauvas tiks galā ar spožumu, saglabājot godu un cieņu. Viens no grūtību cēloņiem ir darbs, bet tas veicina jūsu izaugsmi un attīstību profesijā. Rudens būs ideāls laiks, lai parādītu savas līdera īpašības, kā arī apgūtu svešvalodu vai apgūtu jaunu profesiju.

Visas šīs grūtības, diemžēl, ietekmēs jūsu veselību. Lauvām vajadzētu rūpēties par savu fizisko un emocionālo stāvokli – pietiekami daudz laika, lai pilnībā izgulētos, pareizi ēstu, atbrīvotos no sliktiem ieradumiem. Jebkādas veselības problēmas vislabāk var risināt, tiklīdz tās pienāk, tāpēc nevajadzētu pašārstēties, bet gan savlaicīgi vērsties pie ārsta.

Kā saka, “neveiksminieks dzīvē, paveicies mīlestībā” – tas lieliski raksturo Ļvovu. Priekšplānā izvirzīsies romantiskas un starppersonu attiecības.

Lasi vēl: Liela veiksme: četras zodiaka zīmes, kuras segs naudas plūsma 2022. gada novembra beigās

Zvaigznes iesaka paskatīties apkārt: pastāv iespēja, ka kāds no jūsu iekšējā loka jau ilgu laiku pret jums ir piedzīvojis neticami siltas un godbijīgas emocijas, taču jūsu darba slodzes dēļ jūs to vienkārši varat nepamanīt.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment