Ko sola zvaigznes: Melnā ūdens truša horoskops 2023. gadam pēc zodiaka zīmēm

 

 

Vēzis

2023. gadā Vēžus sagaida panākumus jebkurā dzīves jomā: kādam var būt karjeras izaugsme, kādam pieaugs ienākumi, un kāds stiprinās ģimenes vērtības. Tā kā šīs zīmes pārstāvji ir pakļauti mainīgumam, nav ieteicams visus gadījumus uzņemties vienlaikus. Darbā būs smagi jāstrādā un jāpieliek lielāka piepūle, tas prasīs lielu pacietību. Šī iemesla dēļ daži vēži vēlēsies mainīt savu profesiju. Jebkuras idejas ir jāpārrunā ar vadību un kolēģiem, nebaidieties dalīties idejās. Lai justos pārliecināti un saņemtu vajadzīgo atbalstu, jums ir nepieciešama ārēja perspektīva.

Truša gadā Vēžiem būs spēka un enerģijas uzplaukums, taču var rasties veselības grūtības, kuras nevajadzētu ignorēt. Ieteicams vairāk atpūsties, ēst pareizi un izvairīties no stresa. Tavs uzdevums ir iemācīties ieklausīties ķermeņa vajadzībās, analizēt savas patiesās vēlmes, laikus pārslēgt uzmanību no darba problēmu risināšanas, no ārpasaules, attiecībām un koncentrēties uz sevi.

Jutekliskie šīs zīmes pārstāvji būs iegrimuši attiecībās. Vientuļiem Vēžiem ir visas iespējas satikt savu mīlestību. Taču pastāv iespēja, ka attiecības attīstīsies strauji, var rasties šaubas par otro pusīti, var parādīties nepamatotas bailes. Nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus, ļaujiet sev nedaudz kavēties.

 

Jaunava

Šie ir lielākie sapņotāji, kuriem šogad laimēsies īstenot savus sapņus. Šīs zīmes pārstāvji savu uzmanību pievērsīs attiecībām un finansēm, jo ​​karjera būs pirmajā vietā. Uz tevi var uzkrist jauni pienākumi, kas palīdzēs apgūt jaunas prasmes, iespējams, tev būs kurators, kas tev palīdzēs šajā jautājumā. Biznesā jābūt uzmanīgākam un uzmanīgākam, parakstot dokumentus. Pārāk neuzticies partneriem, esi modrs.

Attiecības būs vēl viena prioritāra attīstības joma. Brīvie cilvēki šogad var satikt cilvēku, par kuru tik ilgi sapņojuši. Strauji veidosies romantiskas attiecības. Kaisle, mīlestība, interese var ātri izgaist, ja partneris neiesildīs jūsu jūtas. Ģimenes Jaunavām 2023. gadā vajadzētu sagaidīt harmoniju un mieru.

Taču galvenā problēma, ar ko saskarsies lielākā daļa Jaunavu, ir veselība. No gada sākuma parādīsies baigais nogurums, tāpēc gada laikā jāieklausās savā ķermenī. Centies ievērot dienas režīmu, diētu, vairāk laika velti pastaigām svaigā gaisā, sāc nodarboties ar vingrošanu vai sportot.

Svari

Truša gadā šīs zīmes pārstāvji izjutīs neatliekamu vajadzību pēc personības transformācijas, attiecību veidošanas ar sabiedrību un autoritātes iegūšanas. Jums būs jābūt iecietīgākam un atturīgākam, un tad jūs sajutīsiet milzīgu spēka un enerģijas pieplūdumu. Tas palīdzēs jums pakāpties pa karjeras kāpnēm, bet tikai tad, ja spēsiet nodibināt saziņu ar kolēģiem un augstāko vadību. Centieties attīstīt laba sarunu biedra īpašības: vairāk klausieties, mazāk runājiet, esiet draudzīgi. Šāda stratēģija noteikti novedīs pie panākumiem.

Lai saglabātu enerģijas un spēka pieplūdumu, veiciet jebkādas manipulācijas ar ķermeni: masāžas, skrubji – rūpējieties par sevi. Nodarbojieties arī ar sportu, pastaigājieties vai, labāk, veiciet pilnīgu veselības pārbaudi.

Svariem šis būs romantiskākais gads, un jūs to izjutīsiet par visiem 100%. Jau no gada sākuma tevi pārņems romantikas vilnis. Mēģiniet saskatīt cilvēkā personību un saskatīt labākās īpašības.

 

Skorpions

Šogad jums būs daudz jaunu iespēju, kas būs jūsu sākuma punkts. Bet ne viss ir tik viegli un vienkārši, lielākā daļa mērķu tiks sasniegti ar neatlaidības un neatlaidības palīdzību. Tas palīdzēs gūt panākumus profesionālajā jomā, dos lielas karjeras izaugsmes iespējas, kā arī labvēlīgu laiku savas biznesa impērijas veidošanai. Jums var šķist, ka tas ir mugurkaula darbs, bet neuzdrošinieties šaubīties par sevi, ņemiet to un dariet to.

Šīs zīmes pārstāvji var saskarties ar nervu sistēmas slimībām, emocionālu izdegšanu un hronisku stresu. Lai tas viss neskrietu, ieteicams atrast līdzsvaru starp darbu un atpūtu – vairāk staigāt, sportot. Esiet uzmanīgāks pret savu veselību.

Attiecībās jūs sagaida diezgan grūts periods – jums nevajadzētu gaidīt brīnumu. Vientuļiem cilvēkiem bieži šķitīs, ka viņiem vairs nav iespējas satikt savu dvēseles radinieku un atkal izjust trīcošas jūtas pret citu cilvēku.

Uz šī fona ir iespējama depresijas attīstība, taču nezaudējiet drosmi – joprojām pastāv iespēja satikt savu dvēseles palīgu. Tas attiecas arī uz ģimenes skorpioniem – esiet maigāks.

 

Strēlnieks

Truša gadā tiksi virpuļots notikumu virpulī, galvenais ir radu un draugu atbalsts. Nāksies atrisināt daudz nopietnu jautājumu, tāpēc centies būt pacietīgs un pašpārliecināts. Tas palīdzēs ieņemt vadošu amatu vai mainīt darbības jomu. Papildus virzībai pa karjeras kāpnēm daudzi šīs zīmes pārstāvji var izjust nepieciešamību pēc jaunām zināšanām, jaunas pieredzes un apmācības. Neatstāj plauktā vēlmi attīstīties.

Strēlniekam visu gadu būs laba fiziskā kondīcija, taču profilakse nebūs lieka, centies iegūt pilnu diagnozi. Tāpat astrologi iesaka parūpēties par pareizu uzturu, pretējā gadījumā var rasties problēmas ar lieko svaru. Vieglas fiziskās aktivitātes, pastaigas svaigā gaisā, pareiza atpūta, daudzveidīgs uzturs uzlabos pašsajūtu.

Diemžēl Truša gads Strēlniekam kļūs diezgan garlaicīgs un romantisku attiecību ziņā izmērāms, taču ieteicams parūpēties par attiecībām ģimenē. Ir svarīgi atrast līdzsvaru starp ģimeni un pašattīstību.

Lasi vēl: Sešu divnieku diena: ko Vanga prognozēja par 2022. gada 22. decembri?

Astrologi iesaka vairāk runāt ar partneri, pavadīt laiku kopā ar ģimeni. Iespējams, jums būs kāds kopīgs hobijs, kas ļaus ne tikai labāk iepazīt vienam otru, bet arī pamodināt vissiltākās, drebošās jūtas, kas jau sen ir aizmirstas.

 

Šķir trešo lapu, lai tupinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment