Sieviete pie friziera iegūst briesmīgāko griezumu; vēlmes no realitātes krasi atšķiras

Foto: Lucy Burrows/Triangle News

Mums visiem ir matu griezumi, kas īsti neizskatās pēc tā, kas ir attēlā, ko iedodam frizierim, bet šis ir kaut kas drastiskāks par mazliet pārāk īsi nogrieztiem matiem vai neīsto griezumu.

Lūsija Blovrovsa (22) parādīja frizierim attēlu ar detalizētu, iegrieztu dizainu, ko viņa bija redzējusi internetā, un lūdza tādā pašā stilā izveidot viņas frizūru. Šis ir rūpīgs darbs frizierim – izveidot šādu frizūru, tas prasa radošumu un precizitāti.

Matu griezums, kādu vēlējās sieviete.
Foto: esta_hed.shed/Instagram

Tā vietā, lai iegūtu šo smalko, bet izteikto dizainu, liela daļa Lūsijas galvas bija noskūta, un šis sīko līniju mākslas darbs nebija gluži pareizs. Tā kā tas ir uz pakauša, Lūsija nedabūja pārbaudīt dizainu, kamēr tas bija jau par vēlu.

Foto: Lucy Burrows/Triangle News

Vai varat pamanīt atšķirību? Mēs ceram, ka tu to spēsi. Lūsija stāsta, ka Čeltnemā “Frizētava un Bārs” sākumā atteicies atzīt šo kļūdu, bet galu galā piekritis atmaksāt 20 sterliņu mārciņu, piemetot papildu desmitnieku, lai atvainotos.

Taču Lūsija joprojām nav pārāk apmierināta. “Ja tu meklē miesnieku, “Frizētava un Bārs” ir īstā vieta,” viņa teica. “Viņi pilnībā iznīcināja manus matus un manu pārliecību, es pat nevarēju iet uz darbu tieši šī iemesla dēļ.”

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment