Sieviete piedzemdē dvīņus, kuriem ir dažādi tēvi, pēc tam, kad bija krāpusi savu vīru

Foto: iStockphoto

Kāda sieviete Ķīnā dzemdējusi divus dvīņus ar dažādiem DNS. Māte bija spiesta atzīt, ka krāpa vīru vienas nakts sakarā. Pēc tam vīram sāka šķist, ka viens no mazuļiem neizskatās pēc viņa.

Kad DNS analīzes rezultāti atgriezās, viņš uzdeva sievai jautājumus, un viņai beidzot bija jāpastāsta patiesība.

Foto: Sean Pavone 2015
Foto: The Imaage Bank

Notikums atklājās pēc tam, kad pārim no dienvidaustrumu pilsētas Ksiamenas pagājušā gada sākumā vietējā policijas iecirknī bija jāreģistrē abu dēlu dzimšana. Lai pabeigtu reģistrāciju, viņiem bija jāsagatavo paternitātes pārbaudes rezultāti, lai pierādītu, ka tie ir viņu bērni.

Vīrs, kura vārds nav atklāts, bija izbrīnīts, kāpēc viens no viņa dēliem neizskatās pēc viņa. Pēc DNS rezultātu saņemšanas viņam bija vēl lielāks šoks, jo atklājās, ka vienam no zēniem nav nekādas bioloģiskas saistības ar viņu, norāda Fudžijans Zengtais, kriminālistikas centra direktors.

Tiek ziņots, ka sieva sākotnēji noliedza šo dēku un apsūdzēja savu vīru rezultātu falsificēšanā.

Sieva savam vīram beigās atzina, ka ir pārgulējusi ar citu vīrieti un ka tas bija vienas nakts sakars. Tēvs teica, ka labprāt audzinās pats savu bērnu, bet ne kāda cita.

Dvīņu dzimšana, kuriem ir dažādi tēvi, ir ārkārtīgi rets gadījums, ko dēvē par heteropaternālo superfecundāciju. Pēc ekspertu domām, precīzu fenomena varbūtību ir grūti aprēķināt, taču iepriekšējie pētījumi liecina, ka iespēja varētu būt starp vienu no 400 pāriem un vienu no 13 000 pāriem, raksta The Guardian.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment