Šīm trim zodiaka zīmēm bagātība var nākt pēkšņi 2023. gada martā.

Peļņu no zila gaisa un pasakainus ienākumus triju zodiaka apļa zīmju pārstāvjiem solīja astrologi. Šiem “astr veiksminiekiem” jaunā 2023. gada pavasara sākumā jāpagriež rokas un jāķer bagātība.

Pēc astroloģes un tarologes Andželas Pērlas dzimšanas aprēķiniem, astroloģiskā “veiksmes piltuve” griezīsies 2023. gada marta pirmajās dienās. Taču viņas trakajā un dāsnajā virpulī var iekļūt tikai trīs Zodiaka zīmes. Cits astrologs Vlads Ross piekrīt šiem secinājumiem. Pēc ekspertu vienprātīga viedokļa, marts, pirmais pavasara mēnesis, daudziem cilvēkiem pavērs finansiālās iespējas.

 

Skorpions

Skorpions jeb likteņa minions Šīs zodiaka apļa zīmes pārstāvji 2023. gada martā sevi var droši saukt par zvaigžņu veiksminiekiem. Paldies par neticamo finansiālo veiksmi ir Marsam, kas atrodas Skorpionu dzimšanas diagrammā.

Tieši šī kareivīgā planēta piesaistīs globālas pārmaiņas šīs zīmes pārstāvju dzīvē un palīdzēs viņiem bagātināties.

Svari

Svari ķers veiksmi aiz astes Sākoties jaunajam pavasarim, šīs zodiaka zīmes pārstāvji, pateicoties savai neticami asajai intuīcijai, piesaistīs veiksmi sev uz sāniem un pārliecinoši turēs to aiz astes.

Lasi vēl: Venera Aunā no 2023. gada 20. februāra līdz 15. martam: ko šis periods nesīs katrai zodiaka zīmei

Neticami panākumi biznesā un personīgajā dzīvē viņus sagaida, sākot ar 10. martu (Jauns Mēness).

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment