Kvalitatīvas ziemas jakas: galu galā mēs vienmēr izvēlamies to, kas ir labākais mūsu bērniem!

Katram gadalaikam ir savi noteikumi – gan attiecībā uz laika pavadīšanu ārā, gan ģērbšanos. Ziemā var ne tikai slēpot vai vizināties ar ragaviņām, bet arī ripināt sniega bumbas vai taisīt sniega eņģeļus!

Tomēr, lai izbaudītu aukstās ziemas aktivitātes bez diskomforta vai, vēl ļaunāk, nepatīkamiem blakusefektiem (piemēram, saaukstēšanos), ir nepieciešams izvēlēties piemērotu apģērbu. Ziemas sezonai piemērotas jakas (jakas bērniem, jakas sievietēm, jakas vīriešiem) ir apģērba gabali, kurus visbiežāk izvēlamies aukstajā sezonā, kad tie pacietīgi gaida mūsu skapī.

 

Jakas bērniem: kā izvēlēties?

Bērni aug tik ātri, vai ir vērts tērēt naudu viņu apģērbam un apaviem? Galu galā, nav garantijas, ka viena un tā pati ziemas jaka kalpos visa sezonas garumā un nebūs palikusi par mazu vai, piemēram, saplēsta! Tā parasti saka cilvēki, kuriem pašiem vēl nav bērnu. Jo, kad kļūstam par vecākiem, mēs vēlamies saviem pēcnācējiem dot vislabāko, ko vien varam. Jakas bērniem – nav izņēmums. Galu galā, āra apģērbs pasargā no vēja, mitruma, aukstuma un sniega (kad tas ir uz zemes, ir ļoti skaisti, bet, kad tas aizkļūst uz jakas, vairs nav tik jautri, vai ne?). Bērnu komforts ir atkarīgs no tā, kā viņš jūtas, ejot, skrienot vai veicot citas āra aktivitātes.

Ziemas jakas pusaudžiem un bērniem ir produkts, ko atradīsiet daudzu mazumtirgotāju fiziskajos un interneta veikalos, ko rotā dažādu ražotāju logotipi. Un kur nu vēl modeļu daudzveidība, krāsas un, galvenais, tehniskie parametri! Neatkarīgi no tā, vai bērnu jaku pērkat pirmo reizi, vai arī esat labi izpildījis mājasdarbu, svarīgi zināt galvenās nianses, kam jāpievērš uzmanība, lai pārliecinātos, ka apģērbs neliks vilties attiecībā uz funkcionalitāti un izturību.

Runājot par ziemas jakām bērniem, pirmkārt, ir jāatbrīvojas no nepamatotā stereotipa, ka, jo biezākas drēbes, jo tās ir siltākas. Tas ir mīts! Pat vizuāli plānākajai, vieglākajai ziemas jakai, kas izgatavota ar mūsdienīgām tehnoloģijām, var būt izcilas siltumizolācijas īpašības. Ne tikai var, bet ar to tās arī izceļas! Ražotāji, kas koncentrējas uz augstākās kvalitātes āra apģērbu bērniem, kā piemēram, REIMA, cenšas nodrošināt, lai ziemas jakas un kombinezoni būtu viegli, ērti un neierobežotu kustības, taču vienlaikus būtu ar lieliskām termiskajām īpašībām.

Pērkot bērnu jakas, pievērsiet uzmanību ne tikai ieteicamajai temperatūrai jakas valkāšanai. Tikpat svarīga ir uzticama aizsardzība pret mitrumu un gaisa caurlaidība.

Un, ja vēlaties atvieglot sev dzīvi, izvairoties no rūpēm par to, kādu bērnu ziemas jaku iegādāties, varat ievērojami sašaurināt meklēšanas iespējas. Vienkārši izvēlieties produktus no uzticamāko zīmolu produktu klāsta. Lielisks piemērs ir jau iepriekš minētais ražotājs REIMA, kas, izstrādājot bērnu āra apģērbu, ņem vērā pat vismazākās estētiskās un funkcionālās nianses.

 

Vai bērniem ir svarīga mode?

Aplūkojot mūsdienu modes pasaules tendences, redzams, ka robežas starp pieaugušo un bērnu modi strauji izplūst. Meitenes un zēni, kas tērpušies kā mazas pieaugušo replikas, liek Jums smaidīt. Tomēr daudziem cilvēkiem, kuriem ir bērni, ir grūti iedomāties viņus melnā vai smilšu krāsas jakā. Galu galā, mazas meitenes noteiktā dzīves posmā dievina rozā krāsu, bet zēni dievina automašīnas, supervaroņus un citus “vīrišķīgus” apģērbus un aizraujošas lietas! Tātad, ja tas, ko modes eksperti uzskata par modernu šoziem, neatbilst Jūsu bērnu gaumei, Jūs droši varat sekot savu bērnu vēlmēm.

Tomēr REIMA, pastāvīgi analizējot savu klientu vajadzības, apzinās, ka daudziem vecākiem ir svarīga ne tikai bērna jakas vai cita apģērba funkcionalitāte, bet arī tā estētika. Tāpēc, izvēloties šī ražotāja jakas un citus āra tērpus, varat būt droši, ka Jūsu bērns ne tikai jutīsies ērti, bet arī izskatīsies lieliski. Kas attiecas uz apģērbu modeļiem, šķiet, ka REIMA zīmolam ir zināms kāds īpašs noslēpums. Kā gan citādi izskaidrot to, ka bērns, tērpies REIMA tērpā, kas nav šīs sezonas „svaigākais”, varbūt pat mantots no brāļa vai cita bērna, joprojām izskatās stilīgi un moderni!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment