“Simpsoni” atkal pārsteidz ar pareģojumu, šoreiz saistībā ar seriālu “Troņu spēle”

“Troņu spēles” 8. sezonas, 5. sērija, iespējams, ir viskritizētākā visu laiku 90 minūšu televīzijas sērija, jo fani vēl joprojām gaužas par to, kā tur viss nogāja greizi, bet izskatās, ka “Simpsoni” to jau pareģoja atpakaļ 2017. gadā.

Ir zināms, ka Simpsonu rakstnieki gadu gaitā ir bijuši diezgan apveltīti ar pareģojumiem.

Pēc Daenerys Targaryen (aktrises Emīlijas Klārkas) nokāpšanas slepkavīgā, ugunīgā ārprātā, daži fani norādīja uz kādu “Simpsonu” klipu, kas iznāca 2017. gadā. “Troņu spēles” parodijas  epizode tika nosaukta par “Serfsoniem”, un šķiet, ka neviens līdz šim tam nav pievērsis lielu uzmanību, jo kurš gan vēro jaunas “Simpsonu” epizodes?

Epizodes beigās Homērs, Mārdža un bērni skatās, kā viņu ciematu iznīcina pūķis, kas elpo uguni un izskatās kā no “Troņu spēļu” 8. sezonas, 5. sērijas “The Bells” ainas.

Seriāla parodija tika taisīta “Troņu spēļu” / viduslaiku Springfildas versijā. Tajā tika izsmiets arī Nakts karalis, Džaims (aktieris Nikolajs Kostersu-Valdau), un Karseja  (aktrise Līna Hīdija).

Viens Twitter lietotājs savā profilā rakstīja:

 

“”Simpsonu” rakstniekiem ir kristāla bumba vai kas tāds?!?!”

 

Kāds cits rakstīja:

 

“Bezgala dīvaini. Kā “Simpsoni” zināja par #MadQueen jau pirms visiem pārējiem? “

 

Mēs neesam pārliecināti, kur tālāk var virzīties astotās sezonas noslēguma stāsts, arī jaunais video treileris neko daudz par to nepasaka. Varbūt kādās vecajās “Simpsonu” sērijās ir atbilde?

Avots: metro.co.uk 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment