Skaitlim ir nozīme: kurās mēneša dienās ir dzimuši laimīgākie cilvēki?

Dzimšanas datums var noteikt cilvēka likteni.

Astrologi kopā ar numerologiem apgalvo, ka katrai zodiaka zīmei ir savi maģiski skaitļi, kas var nest veiksmi vai, gluži pretēji, virzīt dzīvi pa melnu svītru. Tiek uzskatīts, ka jau piedzimstot šie skaitļi spēj apveltīt cilvēku ar pozitīvām emocijām, kuras dažkārt tiek liegtas ne tik laimīgajiem cilvēces pārstāvjiem.

Auns

Veiksmīgākās dienas cilvēkiem zem šīs zīmes ir 2,8,24 un 29. Pēc ezotēriķu domām, šie datumi piešķir Auna raksturam neticamu spēku, kas palīdz sasniegt vēlamos rezultātus turpmākajā dzīvē.

Vērsis

Laimīgie Vērsi ir dzimuši 2., 5. un 30. datumā. Šie datumi nes panākumus zvaigznājiem visos centienos, lai viņi savā ceļā varētu viegli sasniegt laimi.

Dvīņi

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji, iespējams, vairāk nekā citi, ir atkarīgi no skaitļu burvības. Tāpēc dzimšana 1., 2. vai 19. datumā viņiem būs liels palīgs dzīves ceļā.

Vēzis

Vēži, kas dzimuši 1., 2., 7., 8., 12. un 30. datumā, var burtiski piesaistīt veiksmi, pat ja pēkšņi gribas noslēgties mājās un ciest. Šajās dienās dzimušie ir lieliski biznesa biedri no Vēžiem.

Lauva

Lauvas, dzimušas 4., 8., 12., 22. un 30. datumā, par laimi personīgajā dzīvē var nemaz neuztraukties – tā viņiem atnāks pēc mazākās vēlēšanās. Tāda ir skaitļu maģija.

Lasi vēl: Vangas pareģojumi 2022. gadam sāk piepildīties

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment