Skaitlim ir nozīme: kurās mēneša dienās ir dzimuši laimīgākie cilvēki?

 

Jaunava

Jaunavām raksturīga pastāvīga vēlme pēc kaut kā jauna un nezināma. Būdami dzimuši 2., 6., 28. vai 30. datumā, viņi var būt pārliecināti, ka katrs atklājums viņiem noderēs un patiks.

Svari

Svari, kas dzimuši 7., 8., 9., 10., 28. datumā, ir līderi “pēc pirmdzimtības”, kā apliecina astrologi un numerologi. Viņi ir lieliski komandieri un izcili vadītāji.

Skorpions

Par šīs zīmes pārstāvju asumiem tiek jokoti daudzi, taču patiesībā Skorpioni vienmēr ir gatavi sarunām. Un, ja viņi ir dzimuši 1., 2., 10. vai 29. datumā, tad viņiem neko nemaksās, lai iekarotu apkārtējos.

Strēlnieks

5., 8., 18., 10., 20. un 23. datumā dzimušie Strēlnieki ir vieni no veiksmīgākajiem, jo ​​prot piesaistīt sev uzmanību un prasmīgi to izmantot savu mērķu sasniegšanai.

Mežāzis

Mežāžu darbaholisms gandrīz vienmēr dod labvēlīgus rezultātus, un, ja viņi arī dzimuši 1., 5., 3., 11. vai 23. datumā, tad viņiem vienkārši nav nekādu šķēršļu pasaules iekarošanai.

Ūdensvīrs

Laimīgās dzimšanas dienas Ūdensvīram ir 1., 6., 7., 8., 14. vai 12. datums. Šie datumi veicina zīmes pārstāvju apveltīšanu ar neticamu inteliģenci un talantu.

Zivis

Zivīm, kas dzimušas 7., 14., 29., 28., 5. un 10., veiksme seko un nelaiž vaļā. Šie datumi šīs zīmes pārstāvjiem sniedz apbrīnojamu pašapziņu, pateicoties kurai viņi spēj pārvietot kalnus.

Lasi vēl: Kuras piecas zodiaka zīmes nākamajos piecos gados peldēsies laimē

Leave a Comment