Smaga avārija; diemžēl, vadītāja dzīvību glābt nav izdevies

Latvijā pagājušā diennaktī reģistrēts 81 ceļu satiksmes negadījums, tajos cietuši 17 cilvēki, bet viens cilvēks gājis bojā.

Desmit cietušie reģistrēti avārijās Rīgā, viens – Latgalē, divi – Vidzemē, bet četri – Kurzemē. No cietušajiem astoņi bija gājēji.

Traģiskais negadījums noticis Liepājā. Vietējais medijs “liepajniekiem.lv” informē, ka ap pulksten 15 Valsts policijā tika saņemta informācija no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta par to, ka Liepājā, Brīvības ielā, noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistītas divas automašīnas – vieglā automašīna “Hyundai” un smagā automašīna “Volvo”.

Negadījumā cieta vieglās automašīnas vadītājs. Pēc tam, kad Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta glābēji viņu atbrīvoja no avarējušās automašīnas, vīrietis tika nodots mediķiem un nogādāts medicīnas iestādē, bet slimnīcā nomira.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi piecus autovadītājus, bet par sēšanos pie stūres narkotisko vielu iespaidā aizturēts viens šoferis.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 167 protokoli.

Kopumā policija pagājušā diennaktī noformējusi 490 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment