Svarīga ziņa visiem autovadītājiem, kas savā maršrutā brauc pāri VEF tiltam centra virzienā!

wrong-way-295471_960_720

Kopiena “Pilsēta cilvēkiem” vērsās pie Rīgas domes ar ierosinājumu remontdarbu laikā aizliegt vieglajām automašīnām bloķēt tramvaju satiksmi uz VEF tilta sliedēm. Šī ideja tika uzklausīta un pieņemta par labu esam. Tas nozīmētu, ka, ja šoferi nebloķētu sliedes, tad 3. un 6. tramvaja pasažieri nesēdētu sastrēgumos līdz ar pārējiem autovadītājiem.

Šorīt virs sliedēm parādījās zīmē “Braukt aizliegts”, kas nozīmē, ka pa tramvaja sliedēm drīkst braukt tikai sabiedriskais un operatīvais transports. Laba ziņa, vai ne!?

tr

Taču, kur ir laba ziņa, tur mēdz būt arī sliktā ziņa! Un ne tik labā ziņa ir tā, ka zīme ir uzlikta, taču daudzi šoferīši to neievēro un turpina bloķēt tramvaju satiksmi. Līdz ar to sabiedriskais transports ar visiem pasažieriem turpina sēdēt sastrēgumā.

tr2

Protams, paldies Rīgas domes atbildīgajiem, kas šādu ierosinājumu uzskatīja par gana svarīgu, organizējot satiksmi Latvijas galvaspilsētā remontdarbu laikā, taču, kā raksta kopienas pārstāvji savā facebook.com profilā “šīs ir gana nopietnas satiksmes organizācijas izmaiņas, lai par tām laicīgi brīdinātu autovadītājus ar dzeltenajām brīdinājuma ceļazīmēm”.

Vienīgais, ko varama ieteikt, šoferīt, uzmanies! Pāri VEF tiltam centra virzienā pa sliedēm braukt vairs nedrīkst! Tu taču saproti, ka visu redzošā Ceļu policijas acs nelaidīs garām iespēju papildināt valsts budžetu, izrakstot soda kvīti!

Avots un foto: kopienas “Pilsēta cilvēkiem” facebook.com lapa

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment