Tamāra Globa izteikusi prognozes par to, kas mūs sagaida 2021. gada jūlijā

Jūlijā mēs strādāsim ar iedvesmu un gaumīgi atpūtīsimies, iepazīsim sevi un mēģināsim iekļūt citu domās, pielietosim dažādas pieejas savu mērķu sasniegšanai un ieviesīsim ikdienu radošumā un radošumā ekonomikas lietās.

Un arī atjaunot un kaut kā dziļāk veidot attiecības ar tiem, kas mums ir tuvu asinīs vai garā.

 

Auns (21. marts – 20. aprīlis)

Auns, jūlijs jums kļūs ļoti informatīvs attiecībā uz saziņu ar radiniekiem, un tas ne vienmēr būs kaut kas patīkams: daži notikumi un atklāsmes liks jums domāt, ka jūs kaut kā ļoti nepazīstat šos cilvēkus.

Bet biznesa arēnā neatkarīgi no tā, ko jūs iesākat, ieviesīsiet savu personību, tas dos lieliskus rezultātus, piesaistīs jaunas finanšu plūsmas un pavērs aizraujošas iespējas. Un jūs varēsiet arī īstenot ideju, kuras īstenošanu jūs jau ilgu laiku atliekat.

Lasi arī: Gatavojies kļūt bagāts! Trīs Zvaigžņu zīmes, kas iegūs finansiālu labklājību līdz vasaras beigām

Laika posmā no 1. jūlija līdz 21. jūlijam jums būs jāvelta daudz laika saziņai ar cilvēkiem, kuriem esat morāli parādā, bet būs arī kulinārijas eksperimenti un tās meditatīvās aktivitātes, kas parasti nav īpaši jums raksturīgs.

Pēc 21. datuma jūs, visticamāk, iegremdēsieties subarktiskos priekos, jūs kopsiet, lolosiet, palutināsiet sevi; nav izslēgts ceļojums uz turieni, kas jūs ļoti piesaistīja, taču iepriekš jūs nevarējāt tur nokļūt tādu iemeslu dēļ, kurus jūs nevarat kontrolēt; kāda veida radīšana jūs gaida.

Centies un uzdrīksties: 1., 4., 11., 18., 27., 28., 29. jūlijs.

Esi piesardzīgs, braucot līkumos: 2., 3., 10., 16., 17., 23., 24., 31. jūlijs.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment