Tamāra Globa izteikusi prognozes par to, kas mūs sagaida 2021. gada jūlijā

Vērsis (21. aprīlis – 20. maijs)

Vērsis, jūlijā jūs gaida ļoti interesanti ikdienas atklājumi, jūs kaut ko nopirksiet mājai, oriģinālā veidā atrisināsiet utilitārās problēmas.

Un jūs atradīsiet arī jaunus kontaktpunktus ar radiniekiem, tomēr ar tiem, kas dzīvo radoši un nav pieraduši skaitīt naudu (arī jūsu), iespējams, nesaskaņas un strīdi par fundamentāliem jautājumiem.

Darbā mērķu sasniegšana un ikdienas uzdevumu risināšana prasīs ievērojami ilgāku laiku, nekā plānojāt, un tas prasīs daudz enerģijas, un mijiedarbība ar kolēģiem, priekšniekiem vai pavadoņiem būs zināmā mērā saspringta, īpaši ar tiem, kas cieš no sevis koncentrēšanās.

Laika posmā no 1. jūlija līdz 21. jūlijam jūs atradīsiet siltu un pilnīgi atjaunojošu brīvo laiku; jums var būt patīkams biedrs, kurš vēlāk kļūs par tuvu draugu; daži no jūsu radošuma vai rokdarbiem nonāks nākamajā līmenī. Pēc 21. datuma vienam no jūsu talantiem būs nepieciešama jauna izteiksme.

Centies un uzdrīksties: 3., 4., 5., 12., 16., 30. jūlijs.

Esi piesardzīgs, braucot līkumos: 13., 20., 27. jūlijs.

 

Dvīņi (21. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi, jūlijā jūs, iespējams, kaut kādā veidā nonākat kompromisā ar saviem radiniekiem un tādējādi uzlabojat ne tikai attiecības ar viņiem, bet arī kaut ko kopīgu ar viņiem.

Ļoti iespaidīgi panākumi jūs gaida darbā, radošumā, vienošanās panākšanā ar cilvēkiem, ar kuriem pirms tam bija nopietnas nesaskaņas, kas neļauj jums veikt karjeru vai atņemt kādus ienākumus. Gaidāmi arī pasākumi, kas ir svarīgi profesionālai ieviešanai, kur jūs nonāksit uzmanības centrā.

Laika posmā no 1. jūlija līdz 21. jūlijam jūsu brīvajā laikā būs daudz sevis izzināšanas, jūs atklāsiet sevī dažus iepriekš nezināmus dziļumus, sapratīsiet kaut ko svarīgu; pasākuma līmenī gaidāmas dzīres ar radiniekiem, spēka pārbaude sava veida lietišķajā vaļaspriekā, garas pastaigas un / vai grāmatu lasīšana par ceļojumiem un ceļotājiem.

Pēc 21. datuma nav izslēgta pilnīga uzdzīve, kurā jūs sev gandrīz neko nenoliedzat, pat ja kāds mēģina jums nodot domu, ka jūs nevarat atļauties visus šos pārmērības.

Centies un uzdrīksties: 6., 7., 18. jūlijs.

Esi piesardzīgs, braucot līkumos: 1., 15., 22., 29. jūlijs.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēži, jūlijā jūs kaut kā parādīsit sevi jaunā veidā biznesa sfērā, kļūsiet par pašpārliecinātāku speciālistu, īstenosiet ilggadēju profesionālo plānu, kura īstenošanai nepieciešama zināma publicitāte un pieticības trūkums.

Un arī jums ir jānes radošums mājsaimniecības lietās, jāpārveido sava māja un jāpievieno tai individualitāte, jāaizstāv savas intereses mijiedarbībā ar kādu ļoti savtīgu cilvēku, jāveic grezns, bet ļoti izdevīgs pirkums.

Laika posmā no 1. jūlija līdz 21. jūlijam, savā brīvajā laikā, visticamāk, aktīvi mainīsies – izvēlies sev jaunu tēlu, iegādāsies sev neraksturīgu apģērbu, atdzimsi garīgi un psiholoģiski; iepriecinās jūsu tuviniekus – ar dāvanām, atbalstu, jums nepieciešama pašattīstība ar sarunām; un patīkams ceļojums vēl nav izslēgts.

Pēc 21. datuma gaidāma aktīva komunikācija ar indivīdiem, kuri zina, kā paveikt kaut ko unikālu, un viņu radītie darbi kļūs par jums piemēru, kam sekot.

Centies un uzdrīksties: 5., 8., 9., 12., 15., 22., 26. jūlijā.

Esi piesardzīgs, braucot līkumos: 3., 10., 13., 17., 24., 27., 31. jūlijs.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauva, iespaidīgi sasniegumi profesionālajā jomā jūs gaida jūlijā, jūs ierosināsiet un īstenosiet vairākus ļoti ienesīgus projektus, kas arī papildinās jūsu popularitāti biznesa aprindās.

Turklāt jums radoši jāatrisina garlaicīgi ikdienas uzdevumi, jāatbrīvojas no tā, kas jūs kaitina, jāpērk kaut kas, kas rotās jūsu māju vai padarīs to funkcionālāku, ērtāku, mājīgāku. Jūs varat arī sākt šaura profila pētījumu, lai uzlabotu dažas savas darba vai radošās prasmes.

Laika posmā no 1. jūlija līdz 21. jūlijam brīvā laika pavadīšana, visticamāk, tiks veltīta tam radošumam, kas jūs atslābina, iegremdē patīkamo domu dziļumos, liek sapņot un ieguldīt enerģiju radīšanai, iegūstot rezultātu melodijas formā. , literārs teksts, dzeja, gleznas, rotaslietas un tā tālāk.

Arī pēc 21. radošums nekur nepazudīs, bet tas vairāk izpaudīsies izklaides izgudrošanā, prieka gūšanas veidos, uzņēmuma izvēlē izklaidei un izklaidei. sarunās, kas veidotas, lai atstātu iespaidu uz visa iztēli.

Mēs cenšamies un uzdrīkstamies: 11., 12. jūlijs. Esiet piesardzīgs, braucot līkumos: 3., 10., 17., 24., 31. jūlijs.

 

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunava, jūlijā jūs atradīsiet iespēju atbrīvoties no dažām ikdienas problēmām, izmantojot dāvanas un plašus žestus samierināties ar radiniekiem, ar kuriem jūs sastrīdējāties, biznesa sfērā jūs liksiet likmes nevis uz noteikumu ievērošanu, bet gan radoša pieeja un dažu jūsu individuālo un ļoti unikālo īpašību izmantošana.

Turklāt jums ir jāatgriežas, domājot par kādu vecu plānu, un, visticamāk, jūs nolemjat to beidzot īstenot, kas savukārt atbrīvos jūs no dažām saistībām.

Laika posmā no 1. jūlija līdz 21. jūlijam jūsu brīvais laiks, iespējams, būs vērsts uz psiholoģisko relaksāciju, uz garīgo pašpilnveidošanos, ārējās telpas harmonizēšanu; pievērs uzmanību arī kaut kādam pielietotam hobijam, kura rezultātus var izmantot izdevīgi vai priekam.

 Lasi vēl: Pāvels Globa prognozē lielas izmaiņas četru zvaigžņu zīmju dzīvēs 2021. gada jūlijā

Pēc 21. datuma kāds jāpārsteidz ar radošo vai zinātnisko pētījumu augļiem, jāiegūst kaut kas tāds, kas padarīs tavu izskatu radošāku un ekstravagantāku, palutināt sevi ar kaut ko.

Centies un uzdrīksties: 13., 14. jūlijs.

Esi piesardzīgs, braucot līkumos: 2., 8., 16., 22., 23., 29. jūlijs.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svari, jūlijā tu burtiski iemirdzēsies profesionālajā jomā, kas, savukārt, var nepatikt dažiem taviem radiniekiem. Iespējams, ka veiksme darbā, pilnīga iedziļināšanās biznesa lietās un prieks par notiekošo izraisīs greizsirdību tuvā cilvēkā, kā rezultātā radīsies pretenzijas un pat, iespējams, skandāli.

Atrodiet laiku kopā ar saviem radiniekiem, esiet pret viņiem dāsnāks morāli un finansiāli, tad var izvairīties no negatīvām izpausmēm. Un ikdienas problēmas nevajadzētu ignorēt, pretējā gadījumā tās “kautrēsies” visnepiemērotākajā brīdī. Turklāt šomēnes jūs gaida dažas metamorfozes attēlā, dāvanas, prēmijas.

Laika posmā no 1. jūlija līdz 21. jūlijam jūs nodosiet savas vēlmes, kaitējot mājsaimniecības un ģimenes pienākumiem, kas var nedaudz sabojāt atpūtas prieku un pievienot darvas kausu patīkamu iespaidu medus mucā. Pēc 21. datuma jūs gaida grezna, bet diezgan racionāla iepirkšanās, statusa izklaide, kas saistīta ar jūsu darbu, jūsu pašu radošumu un / vai citu prieku.

Centies un uzdrīksties: 9., 15., 16., 30. jūlijs.

Esi piesardzīgs, braucot līkumos: 4., 11., 13., 20., 25. jūlijs.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni, jūlijā jūs ieguldīsit daudz pūļu, laika, naudas un dvēseles savās mājās, padarīsit tās vēl skaistākas, ērtākas, funkcionālākas un drošākas. Jūs gaida interesanti atklājumi saziņā ar radiniekiem, un jūs, visticamāk, vai nu veiksmīgi ieguldīsiet, liekot strādāt, vai arī iztērēsiet to ļoti racionāli.

Profesionālajā jomā problēmas var radīt partneri vai priekšnieki ar savām negaidītajām prasībām ieviest radošumu kaut ko tādu, ko jūs varat lieliski iztikt bez tā; un darbinieki papildinās grūtības ar paaugstinātām ambīcijām.

laika posmā no 1. jūlija līdz 21. jūlijam jūs, visticamāk, noorganizēsiet sev ērtu, siltu, sirsnīgu atpūtu tādu cilvēku sabiedrībā, kuri jūs nekad ne ar ko neapgrūtina; jūs gaida vēl viens sevis izzināšanas akts, pēc kura jūs izlemsiet par savām vēlmēm.

Pēc 21. datuma nav izslēgts radošs impulss, kas atbrīvos jūs no dažām raizēm: izmetot negatīvu caur radīšanu, jūs to praktiski aizmirsīsiet.

Centies un uzdrīksties: 18. jūlijs.

Esi piesardzīgs, braucot līkumos: 2., 12., 16., 23., 26., 30. jūlijs.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniek, jūlijā jūs, visticamāk, ātri sakārtosit tos mājas darbus, kuri jau sen ir prasījuši jūsu uzmanību; atrisināt strīdīgus jautājumus, kas saistīti ar radiniekiem un kādu kopīgu mantu ar viņiem; jūs varēsiet atrast spiediena sviras tiem radiniekiem, kuri iepriekš jums radīja problēmas vai nervozēja.

Jūs gūsiet panākumus arī profesionālajā jomā, iespējams, jau pēc tam, kad sēžat peļķē ar kādu savu ideju: virtuozā kļūdu labošana jūs novirzīs pa ļoti daudzsološu ceļu.

Laika posmā no 1. jūlija līdz 21. jūlijam jūs ļausiet sev piepildīties dažām ilgstošām vēlmēm, un tas ļoti pozitīvi ietekmēs jūsu morāli, turklāt tas ārkārtīgi pozitīvi ietekmēs jūsu attiecības ar tuviniekiem.

Pēc 21. datuma būs daudz prieka, spilgtu un patīkamu notikumu, no kuriem daži pacels jūsu pašcieņu un pašnovērtējumu debesīs; un jums būs arī jauns personīgās izaugsmes motīvs.

Centies un uzdrīksties: 8., 15., 20. jūlijs.

Esi piesardzīgs, braucot līkumos: 7., 14. jūlijs.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāži, jūlijā papildu ieguldījumi un pastiprināta uzmanība var prasīt mājsaimniecības un īpašuma lietas, kā arī radinieku problēmas; tomēr pieredze, neatlaidība, racionalitāte un īpaša pieeja ļaus jums izkļūt no pašreizējiem apstākļiem ar vismazāko zaudējumu.

Biznesa sfērā daži no jūsu pagātnes sasniegumiem pavērs jums jaunas izredzes un nesīs patīkamas finansiālas prēmijas, un cilvēki, kuri sevi uzskata par jūsu parādniekiem, palīdzēs jums piepildīt materiālās vēlmes un saglabāt dalību kādā kopienā.

Laika posmā no 1. jūlija līdz 21. jūlijam kāds lietišķais vaļasprieks var sagādāt vilšanos, un nevēlēšanās sazināties ar kādu no radiniekiem, iespējams, piespiedīs doties kaut kādā ceļojumā vai vienkārši biežāk izvēlēsies izklaidi ārpus mājas atpūta.

Pēc 21. gaidāms radošuma uzplūds, nav izslēgts radošs akts, kura mērķis ir nevis radīt kaut ko noderīgu, bet gan piesaistīt uzmanību un saņemt entuziasma pilnas sabiedrības atbildes.

Centies un uzdrīksties: 3., 23. jūlijs.

Esi piesardzīgs, braucot līkumos: 1., 12., 15., 19., 26., 29. jūlijs.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīri, privātajā līmenī jūlijs jums būs ļoti veiksmīgs visā, kas attiecas uz maijā – jūnijā uzsākto mājsaimniecības darbu pabeigšanu, visu veidu apdari, radu problēmu risināšanu, uz kaut ko ietaupīto un otro ( trešā, desmitā) izredzes.

Un, atbrīvojoties no pienākumiem, kas zobus likuši malā, paies kā pulkstenim. Bet profesionālajā jomā dažiem lieliem uzņēmumiem var rasties šķēršļi, un nav izslēgta pārliecības krīze, ka jūs esat savā vietā; atturēties no skarbiem lēmumiem: tagad nav īstais laiks doties nekurienē, lai arī jūs to patiešām varētu vēlēties.

 Lasi vēl: Tamāra Globa nosaukusi Zvaigžņu zīmes, kurām parasti ir visgrūtāk atrast savu mūža mīlestību

Laika posmā no 1. jūlija līdz 21. jūlijam vislabākā atveseļošanās jums var būt kluss pielietots hobijs, meditācija, kaut ko cildena lasīšana, relaksācijas procedūras; komunikācija ar draugiem veiksies labi, bet tikai ar tiem, kurus neizceļ paaugstināts egocentrisms.

Pēc 21. datuma var rasties vēlme ienirt tajās izklaidēs un priekos, kurus jūs ilgi sev liedzāt un kuros visa ir par daudz; esi uzmanīgs.

Centies un uzdrīksties: 28. jūlijs.

Esi piesardzīgs, braucot līkumos: visas dienas ir neitrālas.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis, jūlijā jūs daudz izdarīsit savas mājas labā, īstenosiet vecās idejas, lai mājai piešķirtu ārēju (interjera) pievilcību un uzlabotu siltuma un dvēseles atmosfēru. Tiks nostiprinātas arī attiecības ar tuviniekiem; jūs atlaidīsit dažus strīdīgus jautājumus par bremzēm, un dažus, intuīcijas vadīti, gudri atrisināsit.

Biznesa sfērā viss izdosies arī labi: jūs saņemsiet materiālo pateicību par dažām darbībām, kuru mērķis ir organizācijas tēla uzlabošana, un savlaicīga radošums palīdzēs jums piedalīties tajā, kas jūs slavēs.

Laika posmā no 1. jūlija līdz 21. jūlijam jūs, visticamāk, pievērsīsit lielu uzmanību saziņai ar saviem radiniekiem: ar prieku gatavosiet viņiem visdažādākos labumus, privāti sarunāsieties ar tiem, kuriem nepieciešams izteikties vai iegūt izcilu ikdienas (vai pat profesionālas) konsultācijas; un jūs atradīsit laiku personīgai sevis izzināšanai un pilnveidošanai.

Pēc 21. datuma pienāks radošuma, iepirkšanās, dīvainu vēlmju realizācijas brīdis.

Centies un uzdrīksties: 9., 12., 22., 26., 27. jūlijs.

Esi piesardzīgs, braucot līkumos: visas dienas ir neitrālas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment