Tamāra Globa nosauc zvaigžņu zīmes, kurām 2021. gada augustā būs grūti

Kam vajadzētu būt uzmanīgiem augustā

Vērsis

Neatlaidīgais un spītīgais Vērsis augustā var sajust šķēršļus ceļā uz saviem lolotajiem mērķiem. Tajā pašā laikā, ja esat pieradis vienmēr iet uz priekšu, tad Tamāra Globa neiesaka to darīt augustā. Šajā laikā būs svarīgi iemācīties panākt kompromisus.

Dvīņi

Dvīņu nemainīgums var izraisīt konfliktus un personisko attiecību iznīcināšanu. Jūs varat tos saglabāt, taču tam vajadzētu pārtraukt meklēt kaut ko labāku un novērtēt to, kas jums pašlaik ir.

Vēzis

Vēži saskarsies ar nopietniem konfliktiem pārsteidzīgu vārdu dēļ. Tas ietekmēs gan darbu, gan mājas. Tāpēc galvenais ekspertes ieteikums jums par 2021. gada augustu: esiet piesardzīgs izteicienos un domās.

Lauva

Nelabvēlīgie “startēs” Lauvas, kas visādi mēģinās izjaukt ieceres. Tas, pirmkārt, attiecas uz profesionālo sfēru. Tāpēc mēģiniet nevienam nedalīt savus mērķus un apsvērumus, it īpaši pārtraukuma laikā pie pusdienu galda.

Jaunava

Jaunavas vienmēr tiecas pēc pārmaiņām. Tomēr augustā labāk neko nemainīt, bet apmierināties ar to, kas jums ir tagad. Vienkārši dzīvojiet un izbaudiet laimīgos mirkļus, un jums vēl būs laiks domāt par kaut ko citu. Nepiespiediet lietas, bet vienkārši gaidiet piemērotu brīdi.

Lasi vēl: Peldēsies veiksmē! Pāvels Globa nosaucis trīs zvaigžņu zīmes, kuru dzīve dramatiski mainīsies 2021. gada augustā

Zivis

Visbeidzot, tas nebūs viegli Zivīm, kuru laulības dzīvē notiek konfliktsituācijas un nopietni strīdi. Lai izlīdzinātu visas “rupjās malas”, parādiet pacietību un gudrību. Dažreiz labāk klusēt pat tad, ja tev ir taisnība.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment