Tamāras Globas horoskops: ko katrai zodiaka zīmei dos 2022. gada novembris

 

 

Horoskops Svariem  2022. gada novembrim

Cilvēkiem, kas dzimuši zem Svaru zodiaka zīmes, novembris nesīs gan peļņu, gan negaidītus zaudējumus, kas būs jākompensē. 2022. gada rudens trešajā mēnesī šo gaisa stihijas pārstāvju dzīvē radīsies daudz jautājumu par nākotnes plāniem. Ienākumi pārsniegs izdevumus, bet ne vienmēr.

Periods ap Mēness aptumsumu (6.-11.novembris) ir zaudējumu laiks, kad vajag kontrolēt visu, kas notiek apkārt. Novembra trešajā dekādē Svaru pārstāvjus gaida panākumi izbraukumā.

 

Horoskops Skorpioniem 2022. gada novembrim

Cilvēkiem, kas dzimuši zem Skorpiona zodiaka zīmes, novembris ir ļoti svarīgs periods. Un ne tikai tāpēc, ka tas ir viņu mēnesis. Tagad galvenie un interesanti notikumi būs saistīti ar bērniem, ar mīlestību, ar lietām, kas saistītas ar darbu un radošumu.

Novembra otrā puse nesīs materiālus panākumus, peļņas iespējas, intelektuālo plānu realizāciju. Mēneša beigās būs izdevumi.

 

Horoskops Strēlniekam 2022. gada novembrim

Cilvēkiem ar Strēlnieka zodiaka zīmi 2022. gada novembris ir duāls mēnesis. Pirmajā pusē pastiprināta uzmanība veselības jautājumiem, darbs var sagādāt pārsteigumus, jābūt vērīgākam pret darbiniekiem, iespējama komandas maiņa. Veiksmīgāka ir mēneša otrā puse.

Pats labākais, ka novembrī šie uguns stihijas pārstāvji jutīsies kā mājās, jo nekustamo īpašumu jautājumi tiks atrisināti visveiksmīgāk.

Horoskops Mežāzim 2022. gada novembrim 

Tiem, kas dzimuši zem Mežāža zodiaka zīmes, novembris ir plāniem bagāts mēnesis. Šajā periodā dzīvē ienāks seni draugi, viņi palīdzēs un atbalstīs.

Tajā pašā laikā pastāv iespēja zaudēt draugu. Nestrīdieties no nulles ar tiem, kas jums ir dārgi un kuri jūs vienmēr ir atbalstījuši, atbildiet viņiem.

 

Horoskops Ūdensvīriem 2022. gada novembrim 

Novembrī visi galvenie jautājumi griezīsies ap Ūdensvīra karjeru, kā arī mājokļa problēmām. Šie gaisa cilvēki pēkšņi saskarsies ar pārvietošanās problēmām, īpaši mēneša pirmajā pusē. Neatsakieties no draugu palīdzības un atbalsta.

Novembra trešajā dekādē Ūdensvīri plosīsies starp jaunām perspektīvām un tuvinieku lietām.

 

Horoskops Zivīm 2022. gada novembrim

Cilvēkiem, kuri dzimuši zem Zivju zodiaka zīmes, novembris būs ceļojumu, ceļojumu, mācību, interesantu tikšanos mēnesis. Šis ir laiks, kad jāpievērš īpaša uzmanība veselībai.

Lasi vēl: Viltīgākās un ļaunākās zodiaka zīmes: kura no viņām ir gatava “iet pāri galvām”

Mēneša otrajā pusē šiem ūdens stihijas pārstāvjiem būs ar karjeru saistīti jautājumi, interesantas idejas un ieteikumi, dalījās Globa.

Leave a Comment