Tētis fotografē savu priekšlaicīgi dzimušo dēlu, kurš dara “pieaugušo” lietas

Foto: Caters News

Mazuļi pēc būtības ir smieklīgi. Tas ir fakts.

Tie ir mazi cilvēki, kas nevar staigāt vai runāt, viņi dara smieklīgas lietas, un viņu sejas ir nebeidzami izklaidējošas.

Redzēt, kā viņi dara “pieaugušo” lietas, ir vēl labāk. Iedomājieties bērnu ar darbu? Smieklīgi. Tāds ir visa “Boss Baby” franšīzes izskaidrojums. Tik dabiski, ka mēs ļoti priecājamies par šo fotogrāfiju sēriju no divu bernu tēva Meta Makmilana.

Meta otrais dēls Raiens dzimis 2018. gada jūlijā deviņas nedēļas priekšlaicīgi un svēris mazāk par 3 kg. Viņam bija jāuzturas neonatālās intensīvās aprūpes nodaļā sešas nedēļas.

Kad viņam beidzot atļāva atgriezties mājās, Mets un viņa sieva Alisa zināja, ka viņiem vajadzīgs pozitīvs veids, lai atzīmētu dēliņa agrīno sākumu dzīvē.

Foto: Caters News
Foto: Caters News

Pēc jokiem par to, ka viņš nav dzimis priekšlaicīgi, bet tikai “pavirzījies uz priekšu” savam vecumam, viņi nolēma padarīt viņu par pieaugušu cilvēku, sākot ar skūšanos un beidzot ar malkas ciršanu.

Interneta lietotāji ar fotogrāfijām dalījušies 100 000 reižu dienas laikā.

“Man un manai sievai patīk jokot, ka viņš nav priekšlaicīgs, bet tikai progresīvs, tāpēc arī radās šī ideja. Viņa man palīdzēja ar visu. Viens no mums turēja viņu dažādās pozās, un tad es vienkārši pārveidoju bildi, tāpēc izskatās, ka viņš to visu dara pats. Parasti jaundzimušā fotogrāfijas man šķiet diezgan garlaicīgas, tāpēc domāju, ka mazliet uzdzīšu asumiņu.”

Foto: Caters News
Foto: Caters News

“Man un manai sievai ir laba humora izjūta, tāpēc mums abiem ļoti patika to darīt. Tas būs kaut kas tāds, uz ko mēs varēsim atskatīties jebkurā dzīves laikā un pasmaidīt. Es tikai mēģināju iegalvot dažādas stereotipiskas cilvēciskas darbības. Tas bija patiešām jautri. Viņš ir ļoti labs bērns, ar ko strādāt. Viņš vienmēr smejas un smaida.”

Mets teica, ka viņa mīļākā fotogrāfija ir mazulis, ko Raiens dodas uz darbu, nesdams portfeli. Mums ir jāpiekrīt!

Foto: Caters News

Tētim nācies skaidrot cilvēkiem, ka fotoattēlos redzamās ainas nav īstas un ka viņš patiesībā neļauj savam priekšlaicīgajam dēlam spēlēt pokeru, pacelt svarus vai salabot automašīnas.

“Tas bija jocīgi, jo esmu saņēmis dažus dusmīgus komentārus no cilvēkiem, kuri patiesībā domā, ka tas ir reāli. Viņi man jautā, kā es tā varētu pakļaut savu mazuli briesmām. Man bija jāsmejas. Padomājiet, nav iespējams, ka bērns varētu pacelt tāda svara cirvi vai dotos makšķerēt, vai uzšķērstu tītaru. Viņš nespēja pat staigāt. Tās visas ir pilnībā fotošopētas. Nekādu draudu nebija.”

Foto: Caters News
Foto: Caters News

Metam un Alisai šie fotoattēli ir veids, kā nosvinēt sava dēla ierašanos, pievienojot mazliet humora pēc grūtā sākuma. “Mēs vēl neesam pārliecināti, ko mēs ar tām gribam darīt, mēs domājām, ka dažas no tām ierāmēsim,” teica Mets.

“Taču ir ap 12 fotogrāfiju, tāpēc mēs varētu tās pārvērst kalendārā. Būs jautri, ja viņš atskatīsies uz tām, kad būs vecāks. Man nav ne jausmas, ko viņš par to visu domās, bet esmu pārliecināts, ka tas liks viņam smieties. Raienam bija nesaudzīgs sākums, kad viņš piedzima priekšlaicīgi, bet tagad viņam klājas labāk nekā jebkad.”

Foto: Caters News
Foto: Caters News

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment