Tīģera gads: ko prognozēja Nostradamus, Vanga un astrologi

Šis gads būs piepildīts ar dažādiem pasākumiem.

Daži slaveno pagātnes praviešu pareģojumi sakrīt līdz šai dienai. Pašreizējais gads var būt īpašs, ņemot vērā piepildījumu skaitu.

Nostradamusa pareģojumi 2022. gadam

Zinātnieki ir novērtējuši, ka Mišela de Dievmātes pareģojumu precizitāte ir 70–85%. Šis gads būs pagrieziena punkts. Tulkotāji rindu “Romas tempļi noraidīs pamatus, kas viņiem lika vilties” analizēja kā Eiropas Savienības sabrukumu. Kāds Romai ar to sakars? Eiropas Savienības pamati tika likti 1957. gada Romas līgumā. Pēc ekspertu domām, pēc Anglijas Polijas izstāšanās no ES turpinās darboties domino princips, situācija kļūs kritiska.

Turklāt Nostradamuss atzīmēja robotu būtisko ietekmi, prognozēja globālo emigrācijas krīzi, Parīzes aplenkumu (tikai nav skaidrs, par ko mēs runājam, par karu vai ielu protestiem), vienprātību Krievijas un Ukrainas attiecībās un ASV mēģina izjaukt tik trauslo līdzsvaru.

Alķīmiķis arī prognozēja vardarbīgu zemestrīci Japānā. Tam jānotiek 2022. gada oktobrī. Tādu teikumu kā “Es redzu uguni krītam no debesīm” var interpretēt dažādi. Daži tulki to uzskata par meteoru lietu, bet citi to uzskata par kodolieroci.

Vangas pareģojumi 2022. gadam

Saskaņā ar statistiku, gaišreģa no Bulgārijas prognozes piepildās 72% gadījumu. Viņa prognozēja koronavīrusa pandēmiju. Viņa teica, ka cilvēki pieradīs pie slimības. Runa ir par ganāmpulka imunitātes pieaugumu. Cilvēcei šāda slimība tiks pielīdzināta parastajam ARVI. Vanga arī norādīja, ka cilvēkiem nevajadzētu ar to samierināties. Ar frāzi “Tas, kurš spēs atšķirt patiesību no meliem” būs laimīgs, viņi saprot sagrozītus faktus un melus.

Pareģis arī paredzēja briesmas no Ķīnas. Šogad “Ķīna parādīs savus ilkņus”. Valsts bruņojums pieaug. Turklāt notiks kosmosa sacīkstes starp Krieviju, Ķīnu un ASV. Frāze “Divas valstis apvienosies, kļūs par vienu lielu” liek saprast, ka Krievija un Baltkrievija satuvināsies. Uz šī fona var izveidot Savienības valsti.

Lasi vēl: “Nauda kritīs no debesīm”: Pāvels Globa nosauc 4 zodiaka zīmes, kas var sasniegt džekpotu 2022. gadā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment