Tīģera gads: ko prognozēja Nostradamus, Vanga un astrologi

 

Horoskops 2022. gadam

Šis gads ir Zilā tīģera gads. Tajā politiskā, ekonomiskā un medicīniskā krīze norims. Reizēm būs jūtamas sāpīgas sajūtas, taču pieaugums ir neizbēgams. Tas jo īpaši attiecas uz ekonomiku. Tādu planētu kā Plutons un Baltais Mēness Mežāzī savienojums galu galā novedīs pie dažu valstu politikas atšķirību pārvarēšanas. Tāpat, pēc astrologu domām, pandēmija joprojām nekur neceļas, taču samazinājums jau jūtams. Tiks atvērtas robežas, maskas režīms tiks atcelts.

Taro prognoze 2022. gadam

Daudzi tarologi prognozē, ka cilvēce atteiksies no nevajadzīgiem tēriņiem. Mūsu valstī kredīti nebūs tik populāri. Zīmolu priekšmetu un dārgu automašīnu kults statusa labad izzudīs. 2022. gada sākumā krīt vecākais laso “Vientuļnieks”. Spriežot pēc tā, var teikt, ka būs mazi nenozīmīgi notikumi. Tuvāk šī gada vidum krīt vecākais laso “Spēks”. Tas liek saprast, ka Krievijai būs jāizvēlas savas attīstības vektors, jāizvēlas prioritātes un jācīnās ar ārpolitisko agresiju diplomātiskā līmenī. Līdz gada beigām šādas kaislības norims.

Februārī spoguļdatums iekrīt: 02.22.22. Krievija šomēnes iegūs dažu savu agrāko darbību pozitīvos ieguvumus. Gaidāma arī dažu valstu apvienošanās. Uz to norādīja karte “Mīļotāji”.

Lasi vēl: Piecu zodiaka zīmju dzīve nākamajos trīs gados kļūs par īstu pasaku

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment