Tīģeris spēlēsies ar tavu likteni. Lielā astroloģiskā prognoze 2022. gadam

Šīs gads būs daudz labāks.

Auns

Aunam 2022. gads ir vēlmju piepildījuma gads. Taču nenoteiktība un vājums februārī var aizstāt tavu izlēmību. Neaizmirstiet par savu principu ievērošanu un godīgumu, kas palīdzēs vairāk nekā vienu reizi.

Pavasarī sāks pieaugt jūsu iekšējā enerģija, viss normalizēsies. Uzņēmējdarbību būs viegli uzsākt un ātri un veiksmīgi pabeigt. Tomēr pilnībā nepaļaujieties uz savām analītiskajām prasmēm – uzmanība tiks izkliedēta, jūs varat pieļaut lielas kļūdas.

Līdz vasarai narcisms un lepnums var izspēlēt nežēlīgu joku. Esiet pazemīgs. Ir vērts būt uzmanīgākam pret citiem. Pretējā gadījumā jūs varat nodarīt pāri mīļajiem, to pat nemanot.

Rudenī jūs varat paļauties uz to, ka strīdi un tiesvedības, kas jūs tik ļoti nomoka, beigsies. Arī šajā periodā tevi var saviļņot romantisma viesulis. Varbūt tas novedīs pie nopietnām attiecībām, vai arī jūs paliksit viens. Tomēr gada beigas dos ticību gaišākai nākotnei.

Vērsis

Vērsim kārtējais gads sāksies ar kāpšanu pa korporatīvajām kāpnēm. Pateicoties jūsu ieskatam un atjautībai, jūs virzīsities uz savu sapņu īstenošanu. Līdz ziemas beigām jums būs laba iespēja, kas var padarīt jūsu dzīvi daudz vieglāku, laimīgāku un pilnvērtīgāku.

Tomēr pavasarī jums var uzbrukt blūzs, un būs biežas garastāvokļa svārstības. Jūs varat zaudēt dzīves garšu. Un tikai līdz pavasara beigām viss atgriezīsies normālā stāvoklī. Tas ir arī ļoti labs laiks ceļošanai un ceļošanai.

Vasarā manīsi finansiālā stāvokļa uzlabošanos, un augusta beigas ir labvēlīgs periods dzīvesvietas maiņai.

Rudenī tev daudz kas būs grūtāk. Prokrastinācija palielināsies. Un tikai līdz ziemai jūs atgriezīsities savā ierastajā riestā.

Dvīņi

Dvīņiem jaunais gads iezīmēsies ar pasaules uzskatu maiņu. Šis ir laiks viņiem izaugt un pārvērtēt savas vērtības. Janvāris sāksies ar jaunu prioritāšu apzināšanos. Uz šī fona jūs pat varat attīstīt kaut kādas superspējas.

Pavasarī, ja jums rodas ģeniālas idejas, noteikti iemiesojiet tās. Neatlaidiet.

Neveiciet nekādas krasas izmaiņas karjerā. Labāk pagaidiet līdz jūnijam – tad varēsiet paļauties uz daudzsološiem piedāvājumiem no darba devēja. Vasara būs patiešām karsta.

Rudenī tavu personīgo dzīvi var sagaidīt nepatīkams pārsteigums. Bet tava ziema būs mīlestības piedzīvojumiem bagāta.

Vēzis

Vēžiem ziema būs piepildīta ar daudziem notikumiem un pārmaiņām personīgajā dzīvē. Var teikt: “Santa Barbara” jūs gaida. Un tikai gudrība ļaus tikt galā ar visu.

Līdz pavasarim iestāsies miers un klusums! Vienkārši vērojiet savu veselību. Pavasarī nevajag paļauties uz veiksmi un krievu “varbūt”. Attiecības ar mīļoto cilvēku var būt saspīlētas.

Vasara paies savu vēlmju un projektu realizācijas zīmē. Tavai dzīvei būs otra vēsma. Parādīsies ambiciozi plāni. Iespējama pārcelšana uz jaunu darba vietu.

Lauva

Lauvai gada sākums būs spraigāks nekā parasti. Var saasināties konflikti, var rasties tiesvedības. Līdz ziemas beigām tie norims, pateicoties jūsu gudrībai. Bet tas viss prasīs daudz enerģijas un spēka.

Pavasarī esiet īpaši uzmanīgs un uzmanīgs. Neparakstiet to, ko jūs pilnībā nesaprotat. Izlasiet, kas līgumos rakstīts mazā drukā!

Tuvāk vasarai jūs atkal būsiet virsotnē. Veiksme tev sekos uz papēžiem. Ko nevar teikt par personiskajām attiecībām. Vasara ir karjeras izaugsmes un drudžaina darba laiks, kurā mīlestībai nav vietas. Augusts ir labākais laiks ceļošanai.

Rudenī jūs varat morāli un finansiāli ciest no pārliekas pašpārliecinātības un egoisma. Novembris ir nelabvēlīgs personīgo projektu un ideju attīstībai un virzīšanai. Ja nolemjat mainīt dzīvesvietu, tad ziema tam ir vislabvēlīgākais periods.

Lasi vēl: 2022. gada janvāra otrā pusē 5 zodiaka zīmēm tiks atzīmēta ar panākumiem un laimi dzīvē

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment