Tīģeris spēlēsies ar tavu likteni. Lielā astroloģiskā prognoze 2022. gadam

Jaunava

Šis gads Jaunavām ir vislabākais, lai sāktu ar jaunu mācību vai atgrieztos pie iesāktā. Februāris ir ideāls laiks, lai pārveidotu vai pārveidotu savu māju.

Pavasarī attiecības ar mīļajiem var sākt pasliktināties. Un objektīvās darbības, ko esat pastrādājuši, notiks ilgu laiku. Situācija stabilizējas tikai līdz maija beigām. Pastiprināsies intuīcija, kas tev ļoti labi palīdzēs. Un pareizas un savlaicīgas darbības ar papīriem un dokumentiem dos lieliskas iespējas un dividendes.

Vasara iezīmēsies ar brīnišķīgām attiecībām ar jūsu dvēseles palīgu. Jūs kļūsiet tuvāki un labāk sapratīsiet viens otru.

Rudens ir lielisks laiks, lai mainītu darbu. Septembris ir labs ceļojumiem un gariem komandējumiem.

Rudens beigās iespējamas nesaskaņas ģimenē. Ja nolemjat pārvākties, tad ziema ir ļoti labs periods.

Svari

Visu gadu Svariem aktuāla būs tēma par jumtu virs galvas. Ja ne sev, tad ģimenei un draugiem.

Ziema būs saistīta ar problēmām viņa personīgajā dzīvē. Varbūt pat viena neesamība. Pavasaris var sākties ar depresiju un noslēgtības lēkmēm. Taču līdz pavasara vidum tevi apgriezīs romantika un vēlme mācīties un saprast jaunas lietas.

Esi uzmanīgs attiecībās ar otro pusīti pavasara beigās – iespējami strīdi un nesaskaņas. Maijā modīsies interese par visu slepeno un ezotērisko. Ģimenes konflikti beigsies.

Vasaras sākums ir ļoti labs periods slimību ārstēšanai, pretnovecošanās procedūrām un spa procedūrām. Tomēr pasteidzies: vasaras vidū tevi ievilks darbā. Iespējami gari komandējumi. Līdz sezonas beigām nāks finansiālā stabilitāte un darba atalgojums. Tātad jūs varat atļauties ceļot pat uz tālām valstīm.

Rudens būs psiholoģiski grūtākais periods. Neskaidrība un zems pašvērtējums traucēs un satrauks. Tomēr ziemā jūs atkal pacelsit aktivitāti un profesionalitāti. Un gada beigas paies vienkārši ar blīkšķi. Tikai decembrī centies neriskēt un uzmanies no galējībām.

Skorpions

Skorpioniem šis gads iezīmēsies ar kardinālām pārmaiņām un iepriekšējās dzīves noraidīšanu. Īpaši tas būs pamanāms gada sākumā. Tomēr nesteidzieties – ziemā tas ir pilns ar vilšanos sevī.

Tuvojoties pavasarim, tevī parādīsies pārliecība. Ļoti labs periods pārvākšanās vai kapitālremontam. Pavasarī ir iespējama vilšanās mīlestībā vai savstarpīguma trūkums.

Maijs ir ļoti labs periods plānveida operācijām un citām veselības manipulācijām. Vasara atnesīs negaidīti labvēlīgu iznākumu ilgstošam konfliktam. Augusta beigās darbā var rasties spriedze, kas turpināsies līdz rudenim. Tad var parādīties finansiālas problēmas.

Tuvāk ziemai radīsies vēlme dzīvi sākt no nulles. Ziemā jūsu mīlas lietas piedzīvos jaunu rītausmu. Svaigums un asums atdzims kopā ar partneri.

Strēlnieks

Strēlniekiem šis gads iezīmēsies ar lielu iepazīšanos un saskarsmes skaitu. Ziemā spīdēsi ar savām oratora spējām un harizmu. Ir pat iespēja šajā laikā labi nopelnīt un to palielināt. Taču var rasties konflikti ar tuviniekiem.

Pavasarī neko lielu, mašīnu vai dzīvokli, labāk nepirkt. Ja tiešām nemaz nevari sagaidīt, tad dari to tuvāk maijam.

Vasaras sākums ir piemērots laiks, lai pārietu uz jaunu attiecību līmeni ar partneri. Vai sākt dzīvi ar citu cilvēku. Šajā pašā periodā ir labi sākt gatavoties jaunai izglītībai, pārkvalifikācijai.

Vasaras vidū un beigās modīsies interese par visu ezotērisko un sakrālo. Un laba iemesla dēļ! Jūsu lielvaras gaida iemeslu izpausties.

Rudens ir slikts laiks ceļošanai un ceļošanai. Labāk iesaisties biznesā. Novembrī iespējama finanšu bedre.

Ziema nesīs komfortu un iekšējo līdzsvaru. Ja domā par dzīvesvietas maiņu, tad šis periods ir ideāls.

Mežāzis

Mežāžiem šis gads, īpaši sākums, ir sevis pilnveidošanas un sevis izzināšanas periods. Mēģiniet vairāk komunicēt, mācīties un attīstīties.

Tuvāk pavasarim galvā parādīsies apjukums un skumjas no prāta. Savelciet sevi kopā, jo marts ir izlēmīgu un vērienīgu darbību periods gan karjerā, gan personīgajā dzīvē. Visu pavasari pievērs uzmanību ģimenei un tās interesēm un vajadzībām.

Vasaras sākumā tevi pārņems radošs vilnis. Ja nolemjat mainīt darbu vai darbības veidu kopumā, tad šis ir labākais periods!

Rudenī var iestāties jūtu atdzišana ar mīļoto cilvēku un līdz ar to sāksies strīdi un konflikti. Nopietnas problēmas darbā var sākties novembrī.

Tomēr līdz ziemai situācija sāks izlīdzināties un var pat iepriecināt ar finansiāliem panākumiem. Un Jauno gadu, visticamāk, sagaidīsi kaut kur, ja ne ārzemēs, tad tālu no mājām, trokšņainā, jautrā kompānijā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri steigsies visu gadu, meklējot vietu dzīvē. Janvāris parasti var sākties ar svētceļojumu vai taupības pasākumiem. Vilšanās sevī, depresija var sabojāt visus plānus ziemai. Tomēr pavasarī tavs šarms un šarms ļaus sasniegt visu, ko vēlies.

Pavasara vidū uzņēmējdarbība pacelsies apgriezienos. Un tuvāk vasarai pienāks arī finansiālā pārpilnība.

Vasarā jūsu nesaturēšana un ātrais temperaments var sabojāt jūsu reputāciju. Jūlija otrajā pusē un augustā labāk atteikties no investīciju un kredītu saņemšanas.

Rudenī izklaidības dēļ jūs varat iekulties nekārtībā un zaudēt daudz naudas. Bet mājas pasaule iepriecinās ar savu harmoniju. Decembris var garantēt jums pienācīgus ienākumus, vēlmju realizāciju un mērķu sasniegšanu.

Zivis

Šīs gads Zivīm dos iespēju realizēt visu, ko viņi vēlas. Ziema ar likteņa dāvanām priecēs līdz pat pavasarim. Tiesa, darbā iespējami konflikti un nesaskaņas ar kolēģiem. Un tikai līdz martam jūsu autoritāte ļaus jums sakārtot pozīcijas komandā un stabilizēt situāciju.

Vēlāk pavasarī jūs sagaida priecīgs ģimenes pasākums. Un līdz vasarai jūs varat doties ceļojumā. Sezona no jūlija vidus būs traumatiska, tāpēc parūpējies par sevi.

Vasaras beigās jūs atradīsiet kaut ko sen pazaudētu, bet jums tik kaislīgu. Rudenī iespējamas izmaiņas skatījumā un ierastajā dzīves pozīcijā. Šajā laikā īpaši rūpējieties par savu veselību.

Ziema ir ļoti piemērots laiks jaunas izglītības vai profesionālās izaugsmes uzsākšanai. Gada beigās gaidāma paaugstināšana.

Lasi vēl: Pieci divnieki saplūdīs: Vangas briesmīgā prognoze 2022. gada 22. februārim un decembrim

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment