Ūdens tīģeris: detalizēts horoskops 2022. gadam visām zodiaka zīmēm

Svari

Svari spēs saglabāt līdzsvaru, bet gadījumā, ja viņi pievērsīs uzmanību aktivitātēm, ar kurām viņi ir iesaistīti. Viņiem jāsakārto lietas, jāsabalansē attiecības komandā. Varbūt ieradīsies priekšnieki, viņiem draudzīgāki.

Skorpions

Skorpioniem nākamgad jābūt pēc iespējas vērīgākiem, viņiem ir aptumsums. Varbūt kāds pārcelsies, kāds nopirks māju, kāds šķirsies. Bet gads arī viņiem labvēlīgi, lai viņi veiksmīgi investētu, pavadītu vairāk laika ar bērniem.

Strēlnieks

Arī Strēlnieki ir potenciālie veiksminieki. Tie kļūs nozīmīgāki cilvēku acīs, cilvēki gribēs ar tiem nodarboties. Pateicoties tam, Strēlnieki varēs palielināt savu bagātību, viņi varēs labi ieguldīt un, iespējams, iegādāties jaunu mājokli.

Mežāzis

Mežāži jutīsies lieliski, bet zvaigznes viņiem iesaka doties uz paaugstinātu apmācību, apmeklēt kādu apmācību, rakstīt grāmatas vai mācīt. Vēlēsies arī braukt, ceļot. Varbūt viņi nopirks automašīnu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram gads nesīs veiksmi finanšu lietās. Viņi varēs atļauties vairāk gan iegādē, gan tēriņos. Beidzot piepildīsies arī iepirkšanās sapņi.

Zivis

Šis ir Zivju gads, jo jūsu horoskopa sektorā ienāk Jupiters, lielās laimes planēta. Tāpēc jūs sāksiet justies lieliski, pieaugs jūsu dzīves potenciāls. Tevi sagaida veiksme.

Lasi vēl: Viņi dabūs visu! Pāvels Globa nosauca trīs zodiaka zīmes, kurām veiksies 2022. gada janvārī

Leave a Comment