Uzvari bronhu saslimšanas izraisītu klepu, kad straujiem soļiem tuvojas pavasaris!


Ziemas vakari paliek arvien īsāki, un jau pavisam drīz būs marts – pirmais pavasara mēnesis. Kad veselība pievīlusi periodā, kad vēlies doties garās pastaigās un klausīties pirmajās putnu dziesmās, talkā nāks Wintrozen, kas paredzēts klepus ārstēšanai.

Ļoti svarīgi, lai dabas baudīšanas laikā zāles būtu viegli lietojamas, neapgrūtinot vieglo soli.

Wintrozen ir medikaments, piemērots arī tiem, kas nepanes laktozi un diabēta slimniekiem. Tā lietošana ir vienkārša – tableti ar apelsīnu garšu izšķīdina ūdens glāzē. Pagatavotais zāļu šķīdums uzreiz gatavs lietošanai, lieko netērējot laiku. Wintrozen ieteicams lietot 2-3 stundas pirms došanās pie miera.

Wintrozen aktīvā viela ir acetilcisteīns. Tai piemīt izteikta mukolītiska darbība, kas šķidrina gļotas un strutaini gļotainus izdalījumus. Tas ir aminoskābes cisteīna atvasinājums, kam piemīt mukolītiskā darbība – rezultātā aktīvā viela veicina gļotu izvadīšanos no elpceļiem.

Iepakojumā ir 10 šķīstošās tabletes. Jāatceras, ka zāles ieteicams lietot tikai personām, kas ir pieaugušas un sasniegušas 14 gadu vecumu. Pirms zāļu lietošanas jāsazinās ar ģimenes ārstu vai farmaceitu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment