Vanga norādīja uz zodiaka zīmēm: lai kļūtu veiksmīgs un laimīgs, ir jāzina savas vājās vietas un jāspēj tās novērst

Vanga nekad nav pieminējusi zodiaka zīmes. Tomēr savās prognozēs par kādu nākotnes notikumu viņa atzīmēja arī cilvēku, kas tajā piedalās.

Gaišreģe ļoti detalizēti aprakstīja cilvēkus un, pārsteidzoši, viņas apraksts precīzi atbilst vienas vai otras zodiaka zīmes astroloģiskajiem atribūtiem.

Tātad, mēs varam droši teikt, ka Vanga negribot, bet skaidri norādīja uz noteiktiem zodiaka apļa pārstāvjiem.

Vanga nekad nav pieminējusi zodiaka zīmes. Tomēr savās prognozēs par kādu nākotnes notikumu viņa atzīmēja arī cilvēku, kas tajā piedalās. Gaišreģe ļoti detalizēti aprakstīja cilvēkus un, pārsteidzoši, viņas apraksts precīzi atbilst vienas vai otras zodiaka zīmes astroloģiskajiem atribūtiem. Tātad, mēs varam droši teikt, ka Vanga negribot, bet skaidri norādīja uz noteiktiem zodiaka apļa pārstāvjiem.

Auns

Auni ir diezgan mērķtiecīgi indivīdi. Turklāt gandrīz katrs zīmes pārstāvis ir aktīvs un nebaidīsies uzņemties nekādu atbildību. Viņi nestāv uz vietas, bet vienmēr meklē ceļus savai attīstībai. Bet, diemžēl, viņi ir pārāk karsti un dažreiz pārāk augstprātīgi. Tas viņiem bieži traucē gan ikdienā, gan sociālajā dzīvē. Vanga sūdzējās, ka Auns var steigties uz citiem un dedzīgi kaut ko pierādīt un uzspiest citiem to, kas nevienam nav vajadzīgs.

Viņiem nenāktu par ļaunu iemācīties savaldīt savus impulsus, labāk vēlreiz padomāt par savas rīcības un darbu sekām. Auns ir stiprs garā un spēj sasniegt visus savus mērķus. Galvenais ir atzīt, ka ne vienmēr ir iespējams ne tikai klausīties, bet pat vienkārši sadzirdēt citus. Un ieklausīties to cilvēku padomos, kuri kaut ko labāk saprot – nedod Dievs…

Vērsis

Vērsim raksturīgs tam raksturīgais lēnums. Zodiaka pārstāvjiem ir nepieciešams zināms laiks, lai “veidotos”. “Ejiet vannā, izdzeriet tasi kafijas…” – tas ir par viņiem. Turklāt viņiem vajag visu pārdomāt, nosvērt un tikai tad sākt! pieņemt lēmumu un rīkoties. Tikai tagad notiek tā, ka šajā laikā Vērša izvirzītos mērķus un uzdevumus jau sasniedz kāds cits. Bet tā vēl nav lielākā problēma.

Aizspriedumi un aizdomīgums – tieši tas liek domāt par sevi sliktāku, nekā patiesībā esi. Lai nešaubītos par saviem spēkiem un spējām, slinkums kā tāds ir jāatzīst par savu personīgo ienaidnieku. Pēc pilnīgas un atklātas savas rīcības izvērtēšanas kļūs daudz vieglāk pievērsties savam milzīgajam dabiskajam potenciālam. Un galvenais, ka noteikti parādīsies ne tikai pastāvīga vēlme, bet arī spēja īstenot visus savus, pat ambiciozākos plānus un idejas.

Dvīņi

Dvīņi ir aktīvs cilvēks, kurš viegli un viegli kontaktējas ar jebkuru svešinieku. Diemžēl lielāko daļu zīmes pārstāvju var nomocīt dezorganizācija, kuru vienkārši līdz pilnībai veido noteikts dzīvesveids. Dvīņi, neskatoties uz savu izcilo intelektu, absolūti nezina, kā pareizi noteikt savas dzīves prioritātes. Viņiem, tāpat kā nevienam citam, izdodas atlikt lietas brīdī, kad ar tām jātiek galā tieši tagad. Turklāt viņi dara visu iespējamo, lai izvairītos no jebkādas atbildības, un vēl labāk, ja varat to uzvelt kādam citam.

Lasi arī: Trīs zodiaka zīmes gaida neparasti spilgts liktenīgo pārmaiņu laiks

Apkārtējie zina par šīm Dvīņu problēmām, un tāpēc viņi nesteidzas viņiem pilnībā uzticēties. Protams, nevis kā slikts cilvēks, bet kā tāds, kuram nevar uzticēt vairāk vai mazāk nopietnas lietas. Bet, ja Dvīņi kļūs nopietni, atbildīgi un organizēti, tad būs ļoti grūti aprēķināt visas viņa priekšrocības pār citiem. Vanga, raksturojot šos cilvēkus, precīzi aprakstīja zodiaka zīmes atribūtus un norādīja, ka šis ir īsts cilvēkresursu un spēju pieliekamais.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment