Vanga norādīja uz zodiaka zīmēm: lai kļūtu veiksmīgs un laimīgs, ir jāzina savas vājās vietas un jāspēj tās novērst

Vēzis

Vēzis ir slēgts cilvēks citiem. Ne katrs var redzēt viņa iekšējo dzīvi. Bet viņš zina burtiski visu par sevi, arī par visām savām ievainojamībām. Jūtīgi un saprātīgi zodiaka apļa pārstāvji, atsakoties no atbildības un izvairoties no saistībām, apzināti nenovērtē savu pašcieņu. Diezgan bieži Vēzis pats apzināti uzvelk sev problēmas. Piemēram, viņš pēkšņi sāk uzskatīt, ka nav mīļotā cilvēka cienīgs, ka nespēj izturēt konkurenci ar kolēģiem vai kādu iemeslu dēļ neiederas uzņēmumā.

Lai gan Vēzis cenšas to neizrādīt, viņš ļoti cieš šādu nicināmu domu dēļ. Kopumā šie ir visīstākie trauksmes cēlēji. Diezgan bieži jaunais un nezināmais viņos izraisa patiesas bailes. Pēc Vangas domām, Vēzis, ja vēlas, var “padarīt” sevi drosmīgu, drosmīgu un drosmīgu. Un tad viņam ir lielas izredzes kļūt par patiesi laimīgu cilvēku. Galvenais ir saprast, ka emocionālais stāvoklis ir tieši atkarīgs no attiecībām ar citiem cilvēkiem. Un tāpēc labāk neuzdot liekas saistības.

Lauva

Lauvu ir ļoti viegli un vienkārši apvainot egoismā. Turklāt viņš nemaz nekaunas par savu lepnumu un lepojas ar to. Viņš pat apzināti izliek to publiski. Lauvas pieņem un uztver tikai labāko, viņām kopumā ir vienalga, ko par viņiem domā citi. Ļoti bieži šāda “unikalitāte” un nesatricināma ticība sev izraisa pavisam citu cilvēku viedokli par viņiem. Tāpēc Lauva tiek nosodīta un nepatīk, vai pat ienīst. Pie katras izdevības viņi pamet viņa draugu un cienītāju loku. Lauvas, pieļaujot skarbus un aizskarošus izteikumus pret citiem, savā adresē var saņemt lāstus, un tā ir kolosāla negatīva enerģija.

Protams, šāds negatīvisms agrāk vai vēlāk ietekmē viņu karmu un dažos gadījumos arī viņu pēcnācēju karmu. Lai atbrīvotos no šādām nepatikšanām, Lauvām vispirms vairāk jāsazinās ar spēcīgas gribas cilvēkiem, kuri var dot viņiem cienīgu psiholoģisku atspēku. Tas ļaus Lauvām biežāk nomierināt savu nevaldāmo lepnumu un nolaisties uz grēcīgo zemi, vairs neuzskatot sevi par īpašiem un cienīgākiem.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuru dzīve krasi mainīsies 2022. gada oktobra vidū

Tas spēs attīrīt karmu un noņemt no sevis lāstus.

 

 

Jaunava

Jaunava domā, ka viņa ir pārliecināta, ka zina, kā padarīt pasauli labāku, bet dabiski, “savā veidā”. Viņiem arī patīk kritizēt visus apkārtējos. Apkārtējos cilvēkos viņiem var nepatikt burtiski viss. Manieres, gaume, attieksme pret darbu, ģimeni, bērniem un pat viņu dzīves jēgu kopumā. Lielākā daļa Jaunavu ir gatavas visiem iemācīt burtiski visu. Cilvēki no šādu “ekspertu” iekšējā loka zina par sava rakstura īpatnībām, tāpēc, ja iespējams, apiet “cilvēku dvēseļu pakļautājus”.

Tomēr nevar ignorēt faktu, ka Jaunavas ir racionālas, ļoti gudras un īstas darbaholiķes. Varbūt viņiem zināmā mērā ir savs redzējums par visu. Bet tas, ka viņiem patīk to uzspiest citiem, protams, ne vienmēr ir labi un pieņemami. Tāpēc Jaunavām derētu biežāk ieklausīties savā patiesajā, dabiskajā iekšējā pasaulē, kurā ir gan žēlastība, gan spēja izrādīt jūtas. Reizēm viņiem vienkārši pietrūkst līdzjūtības pret citiem, tas ir jāmācās, bez tā – nekur… Pārmērīgs praktiskums un visa kritizēšana liedz arī atklāt savu romantisko dabu.

Svari

Svarus kāds uzskata par laipniem, baltiem un pūkainiem, bet kāds tā nedomā. Bet tas, ka viņi dažreiz ir pārāk naivi, ir skaidrs. Daudzus Svarus ap pirkstiem apvilkt nebūs grūti. Protams, tas nav no inteliģences trūkuma, Svari nebūt nav stulbi, turklāt viņi ir visu redzoši un ļoti uzkrītoši. Bet dažreiz viņu lētticība ir vienkārši pārsteidzoša. Negodīgi cilvēki to labi apzinās un bieži izmanto šo Svaru iezīmi. Arī zodiaka pārstāvji nemitīgi tiek vilkti, ja ne visā, tad daudzējādā ziņā šaubīties. Nu, īstā bēda ir tad, kad ātri un savlaicīgi jāpieņem šis vai cits atbildīgs lēmums.

Mešana dažādos virzienos bieži traucē un pat neļauj sasniegt gaidītos rezultātus. Bieži vien Svari ar savām kustībām “izplāno” sev nepatikšanas un nepatikšanas. Viņiem ir jāizvairās no konfliktiem, bet ne “būt labam pret visiem”. Nekādā gadījumā nevajadzētu slēpt vai nenovērtēt visu savu problēmu mērogu, kas šajā gadījumā pieaugs ar katru dienu. Svariem vienkārši ir jāatveras sev un jāiemācās pieņemt jebkādus likteņa triecienus. Šajā gadījumā pašas debesis palīdzēs viņiem cīnīties par sevi.

Skorpions

Skorpions var būt pārāk aizskarošs, ja ne agresīvs vispār. Tas ir tā vājākais posms. Un zodiaka pārstāvis pārāk sāpīgi uztver jebkuru viņam adresētu kritiku. Turklāt Skorpions var pat sākt atriebties savam likumpārkāpējam. Pats trakākais ir tas, ka atriebības slāpes viņu dažreiz aprij. Pārvaldot enerģētiski spēcīgo planētu Plutonu, daudzi Skorpioni ne vienmēr var tikt galā ar šādu apsēstību. Ir vēl viena, nu, pavisam nepievilcīga rakstura īpašība – tā ir slimīga greizsirdība. Ir vēlme un dažos gadījumos patiesa vēlme un gaidas atrast nodevību tur, kur tai nav iemesla.

Tāpēc jums ir jāsaņem spēks un jāatzīstas visos savos necienīgos darbos vai labāk, ja jūs tos uzskatāt par savu vājumu. Vienojoties sevī, ka kļūdas ir jālabo, tu spēsi celt savu pašcieņu. Un pārējais ir laika jautājums. Nevaldāmā kaislību vētra norims un viss nostāsies savās vietās.

Strēlnieks

Strēlnieka impulsivitāti var droši saistīt ar viņa galveno vājumu. Veikls Jupitera pārstāvis, kas vēlas gūt panākumus visā, ir spējīgs uz daudz ko. Saķeroties diezgan apšaubāmos darbos, diemžēl, neaprēķinājuši savu darbu sekas, Strēlnieki nereti iekrīt sliktos stāstos, kas sagādā ciešanas ne tikai viņiem pašiem, bet arī sirdij tuviem cilvēkiem. Nebūs lieki atcerēties, ka reālajā dzīvē “uzkāpumi” ne vienmēr sasniedz to, ko vēlas, taču viņiem izdodas daudz biežāk likt cilvēkiem smieties.

Pēc tam, kad smadzenes pagriezīsies pareizajā virzienā, nekavējoties parādīsies izturības un pacietības trūkums. Un, protams, jums ir jāanalizē situācija, pirms kaut ko darāt. Vanga ieteica šādiem cilvēkiem mācīties no savām kļūdām, nevienam neizdosies kā Strēlniekam.

Lasi vēl: Saules aptumsums 2022. gada 25. oktobrī: kā pārdzīvot grūtu periodu dažādām zodiaka zīmēm

Jo neviens tik bieži neuzkāpj uz viena grābekļa.

 

Mežāzis

Sakarā ar to, ka Mežāzis pārsvarā ir noslēgts un neuzticīgs cilvēks, viņam dzīvē ir daudz nevajadzīgu problēmu. Šāda rakstura iezīme viņam atņem nepieciešamo atbalstu no ārpuses, kas savukārt neļauj veidot saiknes un attiecības. Labi, ka Mežāži spēj strādāt smagi un ar atdevi, un, ja nepieciešams, tad nenogurstoši.

Taču atkal, vēloties nopelnīt pēc iespējas vairāk ērtai dzīvei, Mežāzis aizmirst par atpūtu, reizēm pārvēršot savu dzīvi par sava veida eksistenci. Tāpēc nav pārsteidzoši, ka zodiaka apļa pārstāvji bieži vien ir neapmierināti ar savu dzīvi. Vanga ieteica šīm personām kļūt atvērtām par katru cenu gan sev, gan savam tuvākajam lokam. Mežāžiem jāiemācās izbaudīt to, kas viņiem šobrīd ir. Tad var viegli iztikt bez stresa un gūt visus dzīves priekus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir īstākais maksimālists dzīvē, kurš nemaz neredz savus krastus. Iemesls tam ir viņa “paša” kategoriskā pasaules uztvere, viņš neatzīst pusmērus, viņam vajag visu uzreiz, šeit un tagad. Ikviens, kurš neatbilst idejai par “viņu” pasauli, Ūdensvīrs izkrīt no savas dzīves. Nu, Urāna palātas bieži ir vientuļi un, atkāpjoties sevī, zaudē draugus, sakarus un visas attiecības. Ir vēl viena diezgan nestandarta viņu rakstura iezīme – vēlme palīdzēt gandrīz ikvienam. Spēlējot pietiekami daudz, galu galā viņi var vienkārši vīlušies cilvēkos un pilnībā norobežoties no tiem.

Vanga norādīja, ka Ūdensvīriem nevajadzētu sevi uzskatīt par īpašiem apkārtējā pasaulē, lai gan viņus par to pārliecināt būs gandrīz neiespējami. Gaišreģis uzskatīja, ka viņiem ir sava veida misija. Izaicināt viņu uzvedību vai, vēl ļaunāk, viņus mācīt, ir dīkstāvējošs un bezjēdzīgs bizness.

Zivis

Zivis pēc dabas ir ne tikai spējīgas, bet arī talantīgas personības. Patiesībā viņi var un zina, kā padarīt savu dzīvi ērtu, kā viņi to iztēlojas savās fantāzijās. Bet, diemžēl, ļoti bieži viņus pieviļ gribas vājums un vēlme iet līdzi notikumu gaitai, neiedziļinoties to detaļās. Šādas dažādas vājības vienā zodiaka zīmē ir reti sastopamas. Taču Zivis, tāpat kā neviens cits, var lieliski pielāgoties jebkuriem apstākļiem. Un, kas ir neticami, viņi pat spēj gūt “savu” prieku, kad viņiem nepaveicas vai nonāk melanholijā.

Gaišreģe apgalvoja, ka viņiem noteikti ir jāuzņemas atbildība par savu likteni savās rokās. Jūs ne vienmēr varat paļauties uz kādu un paļauties uz kādu. Zivīm vajadzētu mazāk iedziļināties dzīves garīgajā daļā un vairāk būt tās reālajā un praktiskajā pusē.

Lasi vēl: Kā pareizi izmantot naudas vārdus

Tas palīdzēs jums atbrīvoties no atkarības. Viņi iejutīsies brīvas un neatkarīgas dzīves garšā un kļūs par patiesi  laimīgiem cilvēkiem.

Leave a Comment