Vanga un astroloģija: kādas zodiaka zīmes gaišreģe uzskatīja par veiksminiekiem un kuras par neveiksminiekiem

Pasaulslavenā bulgāru gaišreģe Vanga zodiaka zīmes sadalīja trīs grupās. Vienā bija tie, kuriem dzīvē paveiksies. Otrā – neveiksminieki, kuriem nemitīgi nepaveiksies. Trešā grupa varētu sacensties ar pašu gaišreģi, jo viņi ir apveltīti ar ezotēriskām spējām.

Kurai grupai pieder tava zodiaka zīme? Laimīgajiem, ezoteriskiem vai neveiksminiekiem? Vai varbūt jums pat paveicās piedzimt zem laimīgas zvaigznes, jo Vanga īpaši izcēla vienu no zodiaka zīmēm, apgalvojot, ka starp tās pārstāvjiem ir milzīgs skaits gandrīz ideālu cilvēku. Pārbaudīsim?

 

Kurām zīmēm smaida veiksme?

Šīs zīmes ir īstas veiksmes zīmes. Protams, arī viņiem ir problēmas un nepatikšanas, bet tikai pašu vainas dēļ. Ja nepārkāpsi Dievišķos likumus un cienīsi Visuma pamatprincipus, tad Visums šīm zīmēm dos priekšroku, jo to pārstāvji ir apveltīti ar spēcīgu pozitīvu enerģiju un īpašu spēku.

 

Vērsis

Kā likums, viņi stingri stāv uz kājām. Spītīgi virzās uz iecerēto mērķi. Vairāk par visu pasaulē viņi augstu vērtē ģimeni un darīs visu iespējamo, lai nodrošinātu saviem mīļajiem materiālo labklājību. Vienīgais Vērša trūkums ir neticamā spītība, nespēja piekāpties. Tas visbiežāk noved pie dzīves problēmām.

 

Skorpions

Viņus var salīdzināt ar ledus bluķi – viņi šķiet aukstasinīgi un nesaudzīgi, pārliecināti par sevi un savu rīcību, nesaudzīgi tiek galā ar ienaidniekiem un nežēlīgi atriebjas pat par mazāko apvainojumu. Patiesībā Skorpioni ir ļoti neaizsargāti un jūtīgi, taču viņi rūpīgi slēpj šīs īpašības, uzskatot tās par vājuma izpausmi.

Lasi arī: Volodina nosaukusi Zodiaka zīmes, uz kurām droši var paļauties! Viņi nekad nevienu nenodos

Šīs zīmes pārstāvjiem vienmēr ir panākumi, viņiem ir uzņēmība un viņi labi veido karjeru. Bet viņiem ir jāiemācās uzticēties citiem, nebaidīties parādīt savu cilvēcību, pretējā gadījumā viņi var zaudēt visu, ko viņi ir ieguvuši, arī mīlestību.

Lauvas

Šīs zīmes pārstāvjus patronizē pati Saule, tāpēc Ļvovu pamatoti var saukt par laimīgo un laimīgo. Viņiem dzīvē viss izdodas.

 

Taču Vanga brīdina, ka Lauvām ir zvaigžņu slimība, kas var sabojāt attiecības ar apkārtējiem, tāpēc viņš iesaka mērenēt savu Ego – nokrist no pjedestāla var būt ļoti sāpīgi.

 

Zivis

Viņi ir mīļi, sapņaini, laipni, līdzjūtīgi un gandrīz vienmēr mīl apkārtējos. Varbūt tāpēc Zivīm tas izdodas, jo viņām ir daudz mecenātu? Zivīm ir pārsteidzošas spējas – viss, ko viņi vēlas, parasti tiek izpildīts ļoti tuvā nākotnē.

Bet šīs jaukās radības dažreiz ir pārāk neuzmanīgas un vieglprātīgas, tāpēc viņiem ir zaudējumi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment