Volodina nosaukusi Zodiaka zīmes, uz kurām droši var paļauties! Viņi nekad nevienu nenodos

Slavenā astroloģe Vasilisa Volodina, paredzot noteiktus notikumus, bieži norāda uz cilvēkiem, kuri pēc viņas apraksta precīzi atbilst vienas vai otras zodiaka zīmes īpašībām.

Jo īpaši viņa teica, ka ir ļoti uzticīgi cilvēki, kuri nekad nenodos. Jūs varat droši paļauties uz viņiem pat visgrūtākajā laikā.

AUNS

Kā pirmos Volodina min cilvēkus, kuri precīzi atbilst šīs zodiaka zīmes aprakstam… Bieži vien uguns stihijas pārstāvjus nez kāpēc sajauc ar ne visai laipniem cilvēkiem, taču, kā izrādās, tas nav gluži taisnība. Vienkārši sakot, visa būtība ir viņu pārmērīgajā, dažreiz pat iztēlotā pašpārliecinātībā un dažreiz bezkaunīgajā impulsivitātē.

Šī Auna mānīgā loma var sajaukt ikvienu, kuru vēlaties. Patiesībā cilvēki, kas dzimuši zem šī zvaigznāja, pēc būtības ir ļoti laipni un simpātiski cilvēki. Protams, jūs varat redzēt, ka Auns gandrīz nekad nekrāpj. Viņi nav pieraduši tikai teikt patiesību un tikai patiesību – tā ir viņu iedzimtā būtība.

Dažreiz to nevar saukt par lāstu. Runājot par, kā mēs noskaidrojām Aunu, gaišreģis paskaidroja, ka viņi var iet pārāk tālu, pasakot cilvēkam visu, ko viņi par viņu domā, tieši sejā. Bet, no otras puses, tas padara viņus tīrus un atvērtus savās domās, darbībās un darbos. Viņu plānos nekad nebūs kādu maldināt, vēl jo mazāk – nodot.

Lasi arī: Vienmēr sasniedz savu mērķi! Veiksmīgākās zodiaka zīmes, pēc astrologu domām

Auns novērtē patiesu draudzību un patiesas mīlestības attiecības. Gadās, ka, ja cilvēks kādu no viņiem apsūdz ne tikai nodevībā, viltībā, tad, visticamāk, Auns vairs nespēs vai negribēs piedot apmelojumus.

Pēc Volodinas domām, lai tie būtu visgrūtākie laiki un lai cik grūti Aunam klātos, šiem spītīgajiem, bet lepnajiem un ugunīgajiem cilvēkiem pat prātā neienāks kādu nodot, pat ja tas viņiem nav dzimtais vai tuvs cilvēks.

Viņiem vispār dzīvē cilvēciskās attiecības vienmēr ir pirmajā vietā. Lai gan dažreiz var šķist, ka tās ir mantkārīgas un narcistiskas personības. Ziniet, ka tas ir kļūdains viedoklis.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment